Kysy seksistä: Seksi on nyt upeaa – olisiko pitänyt erota aiemmin? - Kysy seksistä - Ilta-Sanomat

Kysy seksistä: Seksi on nyt upeaa – olisiko pitänyt erota aiemmin?

Seksi sujuu uuden kumppanin kanssa. Mies miettii, olisiko hänen pitänyt lähteä vanhasta suhteestaan jo aiemmin.

23.12.2017 13:04

Teinkö väärin, kun odotin eroa liian kauan? Olin suhteessa pitkään, naimisissa viittä vaille 20 vuotta. En koskaan nauttinut seksistä vaimoni kanssa, vaan hain oikeat seksinautinnot irtosuhteista.

Seksisuhteemme ex-vaimoni kanssa oli kamala tai oikeastaan sitä ei edes ollut. Minun oli pakko olla humalassa, jotta olisin edes hieman halunnut häntä. Monta kertaa näyttelin saavani orgasmin, halusin vain pois tilanteesta.

Nykyisin, nuoremman vaimoni kanssa, meillä on huikeita seksisessioita. Molemmat nautimme oikeasti, ilman näyttämötaidetta. Teinkö väärin, kun odotin oikeata kiduttavassa suhteessa lähes 30 vuotta?

Heukka

RFSU:n seksuaaliterapeutti vastaa

Suhteessa on aina kaksi osapuolta, eikä parisuhteen huonoa tilannetta tai siihen vaikuttavia asioita pidä vierittää vain toisen niskoille.

Sinun on hyvä miettiä, mitä opit aikaisemmista suhteista ja mitä teet tässä suhteessa toisin. Miten voit panostaa tähän suhteeseen ja ylläpidät näitä nykyisiä positiivisia asioita suhteessasi jatkossakin?

Miksi miettiä tässä kohtaa, olisiko pitänyt tehdä toisia ratkaisuja? Nauti elämästäsi nyt, jos se tuntuu tällä hetkellä sellaiselle kuin haluat.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?