Kysy seksistä

Kysy seksistä: Miksi haluni heräävät vain julkisella paikalla?

Julkaistu:

Seksi kumppanin kanssa ei kiinnosta miestä kotona, mutta julkisessa paikassa ja kavereiden luona halut heräävät.
Seksuaalinen kanssakäyminen kumppanin kanssa alkaa kiinnostaa minua, kun olemme muualla kuin kotona. Kun olemme kotona, haluni ovat lattianraossa eivätkä syty, vaikka tekisimme mitä. Eri asennot, eri huoneet, eri välineet eivätkä erilaiset asut saa halujani heräämään.

Kun olemme julkisessa paikassa tai kavereiden luona, mikä vaan saa halut nousemaan ja tahdon harrastaa seksiä. Missä mahtaa olla syy?

EiHalujaKotona92

RFSU:n seksuaaliterapeutti vastaa

Asia herättää minussa muutamia kysymyksiä, joita sinunkin on hyvä pohtia, jos et ole vielä niin tehnyt.

Oletko itse miettinyt, mistä on kyse? Onko tilanne ollut aina näin vai onko se muuttunut jossain kohtaa elämääsi? Jos tilanne on muuttunut myöhemmin, tuleeko mieleesi, mikä asiaan vaikutti?

Oletko harrastanut seksiä julkisessa paikassa? Jos olet, oliko kokemus erityisen kiihottava? Haluatko harrastaa seksiä muiden nähden? Haluatko tulla yllätetyksi seksin aikana? Kiihottaako sinua ajatus nähdyksi tulemisesta?

Miksi halusi syttyy kumppaniasi kohtaan vain muiden ihmisten ollessa paikalla? Mikä saa halusi syttymään? Vaikuttaako asiaan muiden kiinnostuminen kumppanistasi?
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Koska en voi esittää sinulle kysymyksiä tässä, kehotan sinua miettimään itse niihin vastauksia. Voit keskustella aiheesta tarkemmin seksuaaliterapeutin vastaanotolla.

Askarruttaako sinua jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys? Lähetä täältä viesti asiantuntijallemme!

RFSU – muutakin kuin kondomeja

RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. RFSU-järjestö on puoluepoliittisesti, ammatillisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton aatteellinen järjestö, jonka tavoitteena on avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä. Lähtökohtanamme on jokaisen vapaus olla juuri sitä mitä on, elää niin kuin haluaa elää ja nauttia juuri siten kuin haluaa. Lue lisää: www.rfsu.com

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt