Kysy seksistä: Miten saisin poikaystäväni antamaan suuseksiä? - Kysy seksistä - Ilta-Sanomat

Kysy seksistä: Miten saisin poikaystäväni antamaan suuseksiä?

Kuvituskuva, kuvan henkilöt eivät liity juttuun.

Kuvituskuva, kuvan henkilöt eivät liity juttuun.

Julkaistu: 10.12.2016 21:15

Nainen pohtii, miten saisi poikaystävänsä innostumaan suuseksin antamisesta.

Miten saada poikaystävä antamaan minulle suuseksiä? Se kuulemma jotenkin ällöttää häntä. Pidän intiimihygieniastani todella hyvää huolta, joten siitä ei ole kiinni.

Toivoton

RFSU: n seksuaaliterapeutin vastaus:

Suurimmalla osalla ihmisistä on asioita, joihin he eivät ole seksissä valmiita. On vaikea lähteä käännyttämään toisen ihmisen mielipiteitä asioissa. Toisaalta kannustetaan seksissä kokeilunhaluun ja toisaalta sanotaan, että toista ei pitäisi pakottaa seksissä tekoihin, joihin hän ei ole valmis.

Voit yrittää keskustella poikaystäväsi kanssa siitä, mikä asiassa häntä ällöttää. Jos hän pelkää hygieniaan liittyviä asioita, niin mitäpä jos antaisit hänen huolehtia pesemisestäsi ennen suuseksiä. Toinen vaihtoehto on, että kokeilette suuseksiä suuseksisuojan avulla. Suuseksisuojan voi tehdä itse kondomista: leikkaatte kondomin auki, ja se levitetään alapääsi päälle, jotta eritteet eivät häiritse poikaystävääsi.

Avoin keskustelu voisi auttaa, kunhan olet valmis kuuntelemaan, mikä asiassa poikaystävää ällöttää. Huomaavainen keskustelu johtaa pidemmälle kuin asiasta syyllistäminen. Jos poikaystävä ei suuseksiin pysty, teidän täytyy miettiä muita tapoja tuottaa toisillenne nautintoa.

Askarruttaako sinua jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys? Lähetä täältäviesti asiantuntijallemme!

RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. RFSU järjestö on puoluepoliittisesti, ammatillisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton aatteellinen järjestö, jonka tavoitteena on avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä. Lähtökohtanamme on jokaisen vapaus olla juuri sitä mitä on, elää niin kuin haluaa elää ja nauttia juuri siten kuin haluaa. Lue lisää: www.rfsu.com

Tuoreimmat osastosta