RFSU Kysy seksistä: Haaveilen isosta peniksestä, miten päästä eroon ajatuksesta ja säilyttää parisuhde? - Kysy seksistä - Ilta-Sanomat

Kysy seksistä: Haaveilen isosta peniksestä, miten päästä eroon ajatuksesta ja säilyttää parisuhde?

Kuvituskuva. Kuvan henkilöt eivät liity artikkeliin.

Kuvituskuva. Kuvan henkilöt eivät liity artikkeliin.

Julkaistu: 11.7.2015 20:09

Miten pääsen eroon ison peniksen haaveilemisesta? Miehelläni n.17cm ja kun olin laivalla työporukan kanssa, niin petin miestäni ja tällä kyseisellä miehellä oli valtava, arviolta joku 24cm ja se kiihotti minua tavattomasti.

Nykyisin mieheni penis ei enää sytytä minua, vaan kuvittelen rakastelussa aina sitä isoa! Rakastan kyllä miestäni ja hän sai minulle ennen nautinnon, nyt se on muuttunut pakkopullaksi! Olen harkinnut jopa eroa!

Nimimerkki: Petturi, nainen 32 vuotta

RFSU: n seksuaaliterapeutin vastaus: Suurimalla osalla ihmisistä on seksuaalisia fantasioita erilaisia asioita kohtaan. Liittyykö fantasiasi vain suureen penikseen, vai mieheen jolla oli tämä suuri penis? Jos haaveilet kyseisestä miehestä, niin mieti onko hän haaveen arvoinen. Ehkä hän haki tästä tilanteesta vain seksiä. Jos haave liittyy suuren peniksen tuomaan nautintoon, niin mieti mitä muita nautinnollisia asioita seksissä on. Sanot rakastavasi miestäsi, eli mieti mitä nautinnollisia asioita teidän yhteisessä seksissä on. Voitteko tehdä siitä yhdessä nautinnollisempaa, voitteko yhdessä toteuttaa seksuaalisia toiveitanne, oletko valmis parantamaan yhteistä seksielämäänne?

Olet kysymyksessäsi huolissasi enemmän haaveista, jotka liittyvät suureen penikseen kuin rakastamasi miehen pettämisestä. Suhteessa ollessaan ihmiset yleensä olettavat toisiltaan sitoutumista suhteeseen. Jokaisessa suhteessa on hyvä keskustella siitä mitä sitoutumisella tarkoitetaan, ja mikä suhteessa katsotaan pettämiseksi. Voit miettiä mistä pettämisessä oli kyse. Tekikö tilaisuus varkaan, eikö suhteenne ole toimiva, vai etkö kykene tai ole halukas sitoutumaan parisuhteessa? Vaikka suhteessa olisi mitä ongelmia, niin pettäjä vastaa itse omista teoistaan. Sinun on hyvä miettiä miksi niin teit. Jos koet, ettei suhde ole sinua varten, niin onko syytä miettiä onko toisen osapuolen kannalta parempi kertoa näistä tuntemuksista ja antaa hänelle vapaus etsiä sellaista suhdetta jota hän haluaa. Jos rakastat miestäsi, niin sitoudu suhteeseen ja tehkää yhdessä seksielämästänne vaihtelevaa/nautinnollista/toiveita toteuttavaa.

Tuoreimmat osastosta