Kysy seksistä: Miksi mies haluaa vain rohkeissa asennoissa?

Julkaistu:

Millainen mies tahtoo seksissä vain pornahtavia asentoja, sanoja? Onko tämä normaalia ja mistä johtuu seksin aikana tunne, ettei mikään riitä? Nimimerkki: Mari, nainen 40 vuotta
RFSU:n seksuaaliterapeutin vastaus:
Sanoisin näin, että seksissä on kaikki se normaalia ja hyväksyttävää mihin kaksi aikuista ihmistä on yhdessä valmiita. Toista ei pidä vaatia tai pakottaa minkäänlaisiin seksuaalisiin tekoihin, jos hän ei ole niihin valmis. Ihmiset nauttivat eri asioista ja seksuaalista lisänautintoa tai vaihtelevuutta seksiin voidaan hakea esim. seksiasentojen kautta. Osa kokee myös tuhmien puhumisen kiihottavana, ja siksi kielenkäyttö voi vaikuttaa toisen mielestä pornahtavalle.

Yhteiskuntamme on eri tavoin seksualisoitunut kuin aikaisemmin. Tämä saa ehkä osan jopa hakemaan seksin kautta sellaisia kokemuksia, joita ei ole aikaisemmin saanut ja kokenut. Osalle voi tulla jopa kuva siitä, että toiselta voi vaatia mitä vain, koska asioista puhutaan ja kirjoitetaan avoimemmin kuin aikaisemmin. Tästä voi seurata helposti tunne, että minun pitää haluta kaikkea, tai minun pitää olla valmis kaikkeen, minulla on lupa saada kaikkea, mikään ei riitä ja tarvitsen lisää ja parempia kokemuksia. Suhteessa on hyvä yhdessä keskustella mihin kaikkeen siinä ollaan valmiita.

RFSU - muutakin kuin kondomeja

RFSU on kondomeja ja muita tuotteita, seksuaalikasvatusta, mielipiteisiin vaikuttamista, seksuaalipolitiikkaa, klinikoita, koulutiedottajia ja paljon muuta. RFSU järjestö on puoluepoliittisesti, ammatillisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton aatteellinen järjestö, jonka tavoitteena on avoimen ja positiivisen ilmapiirin luominen seksiä ja parisuhdetta koskevissa kysymyksissä.

Lähtökohtanamme on jokaisen vapaus olla juuri sitä mitä on, elää niin kuin haluaa elää ja nauttia juuri siten kuin haluaa.

Lue lisää: www.rfsu.com

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt