Lehtiväite: kohukirja ajoi Charlesin dramaattiseen ratkaisuun – antoi Harrylle ja Meghanille lähtöpassit Lontoon-kodista

Brittilehden mukaan pariskunnan tilalle olisi muuttamassa vieläkin paheksutumpi henkilö.

Meghanin ja Harryn talvi ei ole ollut hääppöinen.

1.3. 15:43

Prinssi Harryn Varamies-muistelmien aiheuttamat erinäiset seuraukset eivät ota loppuakseen.

Nyt The Sun väittää, että kirja olisi aiheuttanut Harrylle ja hänen puolisolleen herttuatar Meghanille lähtöpassit Lontoon-kodistaan.

Monoa pariskunnalle olisi väitteiden mukaan antanut itse kuningas Charles.

Lehden mukaan pariskunta sai lähtöpassit historiallisesta Frogmore Cottage -kartanosta vain päiviä sen jälkeen, kun Harryn railakas muistelmateos ilmestyi alkuvuodesta kauppojen hyllyille.

Häädön syynä ovat Harryn kirjassaan esittämät lukuisat syytökset Britannian kuningasperhettä kohtaan.

Kuninkaan raju päätös tarkoittaa, ettei herttuaparilla ole nyt lainkaan kotia Britanniassa.

– Tämä sinetöi Harryn ja Meghanin ajan Britanniassa, toteaa hovin sisäpiirilähde The Sunille.

Siispä nyt spekuloidaan, onko Harrylla ja Meghanilla minkäänlaista asiaa Charlesin kruunajaisiin 6. toukokuuta. Asiaa on pohdittu brittilehdistössä pitkin talvea.

Harry ja Meghan muuttivat kartanoon vuonna 2018 lahjana kuningatar Elisabetilta. Samoihin aikoihin kartano myös remontoitiin perinpohjaisesti, kertoo Daily Mail.

Vuonna 2020 pari kuitenkin muutti Kanadaan ja sieltä Kaliforniaan. Nykyään he asuvat Monteciton hienostoalueella Kaliforniassa kymmenien miljoonien ja satojen neliöiden ökykartanossa.

Vilkuttaako Charles pojalleen lopullisesti?

The Sunilla on myös tiedossa kartanon mahdollinen uusi asukas.

Prinssi Andrew.

Seksuaalirikoksista tuomitun liikemies Jeffrey Epsteinin lähipiiriin kuulunut ja väitettyjen alaikäisiin sekaantumisten myötä hovista niin ikään laajalti suljettu kohuprinssi taitaa olla tällä hetkellä Harrya ja Meghaniakin paheksutumpi hahmo kotimaassaan.

Lehden lähteiden mukaan Andrew’lle on tarjottu kiinteistön avaimia, mutta hän ei ole vielä tiettävästi ottanut niitä vastaan.

– Tämä kuitenkin osoittaa, ettei Harrylla ja Meghanilla ole mitään mahdollisuuksia estää häätöään, samainen hovin sisäpiiriläinen analysoi lehdelle.

Kuninkaalliset tittelinsä menettänyt Andrew arkailee muuttoa siksikin, että hänellä on jo mukavampikin mökki asuttavanaan, lehti arvelee.

Hän asuu Royal Lodgen kartanossa Windsorissa Lontoon ulkopuolella. Hän saattaa kuitenkin joutua lähtemään, jos isoveli Charles päättää leikata kiinteistön vuosittaista 249 000 punnan avustusta.

Tämä mies saattaa muuttaa herttuaparin tilanne – vaikkei ehkä haluaisi.

Harry ja Meghan eivät ole vielä toistaiseksi kommentoineet hovin väitettyä päätöstä.

Tuskinpa se heidän valmiiksi nihkeää tilannettaan juuri kohentaa. On tiedossa, että herttuaparin suosio on romahtanut myös heidän uudessa kotimaassaan muistelmakirjan myötä.

Jo tammikuun puolivälissä analysoitiin, että mitä enemmän Harry ja Meghan patsastelevat julkisuudessa, sitä vähemmän amerikkalaiset heistä pitävät.

Lue lisää: Harryn ja Meghanin suosio syöksykierteessä nyt myös Yhdysvalloissa – yksi intiimi paljastus oli liikaa

Lue lisää: Herttuatar Meghan loisti poissaolollaan Oprahin juhlissa – asiantuntijalta hyytävä arvio tilanteesta

Kiusallisena esimerkkinä tästä oli esimerkiksi se, ettei Meghania nähty naapurinsa, tv-tähti Oprah Winfreyn syntymäpäiväjuhlissa.

– Hollywoodissa puhutaan, ettei Harrya ja Meghania kannata kutsua mihinkään, koska he varastaisivat kaiken huomion. He aiheuttaisivat vain draamaa, kuninkaallisasiantuntija Kinsey Schofield kommentoi taannoin Fox Newsille.

Tämän lisäksi pariskunta joutui hiljattain räävittömän South Park -sarjan pilkkaamaksi. Iva oli silti verrattain kesyä, sillä jaksossa nähtiin vain herttuaparia muistuttava ”Kanadan prinssi ja prinsessa”, jotka olivat maailmankiertueella mainostamassa kirjaa mutta vaativat silti itselleen yksityisyyttä.

Esimerkiksi laulaja Barbra Streisand sentään kuvattiin sarjassa aikoinaan jättimäisenä hirviörobottina.

Lue lisää: Herttuatar Meghania ja prinssi Harrya pilkattiin armotta South Park -sarjassa – parin reaktiosta tihkuu ristiriitaista tietoa

Kaikesta huolimatta Harry yrittää parhaansa mukaan jatkaa haljusti mennyttä kirjakiertuettaan.

Daily Mail kertoo, että häätöuutinen tulee vain päiviä ennen hänen seuraavaa vierailuaan julkisuudessa, sillä hän on tulevana lauantaina osallistumassa julkkislääkäri Gabor Matén striimikeskusteluun aikeenaan mainostaa kirjaansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?