Herttuatar Meghania ja prinssi Harrya pilkattiin armotta South Park -sarjassa – parin reaktiosta tihkuu ristiriitaista tietoa

Satiirimainen South Park -sarja pilkkasi ”Kanadan prinssiä ja prinsessaa” ja joidenkin väitteiden mukaan herttuapari ei olisi asiasta mielissään.

Viime viikolla esitetyssä South Park -jaksossa pilkattiin näennäisesti herttuaparia.

22.2. 12:24

Herttuatar Meghan ei lehtiväitteiden mukaan pidä siitä, miten hänet ja prinssi Harry esitettiin animaatiosarja South Parkissa.

Viime viikolla esitetyssä jaksossa ”Kanadan prinssi ja prinsessa” näyttävät Daily Mailin mukaan aivan herttuaparilta ja he muun muassa promoavat prinssin juuri julkaisemaa kirjaa – joka on viittaus prinssi Harryn alkuvuonna julkaistuun Varamies-muistelmateokseen.

Satiirisessa sarjassa hahmot pitelevät muun muassa kylttejä, joissa nämä vaativat itselleen yksityisyyttä, vaikka samalla hakeutuvat julkisuuteen.

Animaatiohahmon asu on sama kuin mikä herttuatar Meghanilla oli päällään Trooping the Colour -paraatissa vuonna 2018.

Erään lähteen mukaan herttuatar Meghan olisi ollut jakson jälkeen allapäin ja kuormittunut sen vuoksi, millaiseksi hänet jaksossa maalattiin.

Daily Mailin mukaan herttuaparin asianajajat aikoisivat myös tarkastella sarjaa sillä silmällä, jos tapaus vaatisi oikeustoimia.

Jaksossa prinssi ja prinsessa ovat kiertueella hakemassa yksityisyyttä.

Nyt herttuaparin edustaja on Newsweekin mukaan tyrmännyt väitteet mahdollisista lakitoimista.

– Väite on katteeton ja tylsä, edustaja on sanonut lehden mukaan.

Yhdysvaltalainen hoviasiantuntija Kristen Meinzer uskoo myös väitteiden oikeustoimista olevan vääriä.

– Epäilen vahvasti, että Meghan ja Harry haastaisivat oikeuteen satiirisen piirretyn, joka tunnetusti pilkkaa kaikkia.

Tunnetuimpia kohteita ovat olleet muun muassa supertähti Tom Cruise, jonka tiedetään raivostuneen omasta kuvauksestaan, sekä muusikko Kanye West.

Sussexin herttuapari on viime aikoina ollut monien kohujen pyörteissä. Viime vuoden lopulla pari julkaisi Harry & Meghan -dokumenttisarjan, jossa he latoivat kovia väitteitä Britannian kuninkaallisesta hovista.

Harryn muistelmateos lisäsi bensaa liekkeihin skandaalinkäryisillä väitteillään. Kirjassa prinssi kuvailee, kuinka karua hänen elämänsä oli isoveli Williamin varjossa ja hovissa vietetty lapsuus traumatisoi hänet.

Prinssi Williamin ja prinsessa Catherinen välit Harryn ja Meghanin kanssa ovat väitteiden mukaan kylmenneet viimeaikaisten paljastusten myötä.

Alkuvuonna herttuatar Meghan on kuitenkin viettänyt hiljaiseloa, eikä hän ole ollut mukana markkinoimassa Harryn kirjaa.

Harry puolestaan on sanonut jättäneensä ison osan materiaalia pois kirjastaan.

– Ensimmäisessä versiossa oli 800 sivua ja nyt sivuja on 400. Sanotaanko näin, että materiaalista olisi saanut kaksi kirjaa, prinssi on vihjaili aiemmin Telegraphille.

– On joitakin etenkin minun ja veljeni, sekä minun ja isäni, välillä tapahtuneita asioita, joita en halua koko maailman tietävän. En usko, että he antaisivat sitä ikinä anteeksi, prinssi maalaili.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?