Ruhtinatar Charlene palasi julkisuuteen – esiintyi hempeissä kuvissa lastensa kanssa

Ruhtinatar Charlene täytti keskiviikkona 45 vuotta.

Ruhtinatar Charlene, ruhtinas Albert ja parin 8-vuotiaat kaksoset, prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella osallistuivat Sainte Devote -seremoniaan torstaina 26. tammikuuta.

28.1. 16:55

Syntymäpäiviään keskiviikkona 25. tammikuuta juhlinut Monacon ruhtinatar Charlene palasi julkisuuteen saapuessaan Sainte Devote -seremoniaan perheensä kanssa torstaina 26. tammikuuta. Charlene täytti keskiviikkona 45 vuotta.

Charlene kuvattiin suloisiin kuviin, kun hän halaili useaan otteeseen lapsiaan, 8-vuotiaita kaksosia, prinssi Jacquesia ja prinsessa Gabriellaa.

Ruhtinatar Charlene kuvattiin halailemassa lapsiaan useaan otteeseen.

Prinsessa Gabriella ja prinssi Jacques ihailivat seremoniatulta.

Viime aikoina ruhtinasperhe on kuvattu varsin hellyttäviin ja rakkautta osoittaviin valokuviin. Vuonna 2021 ja pitkään sen jälkeen tilanne oli hyvin erilainen ja myös salaperäinen, kun Charlene lähti kotiseuduilleen Etelä-Afrikkaan.

Matkallaan ruhtinatar sairastui vakavaan hengitystieinfektioon, minkä vuoksi hänen matkansa venyi kuukausien pituiseksi ja häntä jouduttiin operoimaan monta kertaa.

Perhe osallistui seremoniaan päivä ruhtinattaren 45-vuotissyntymäpäivien jälkeen.

Charlenen ympärillä velloi silloin salaperäisyyksien vyyhti, kun hänen terveydentilastaan tai tilanteestaan ei annettu kunnolla tietoa julkisuuteen. Keväällä alkaneelta matkalta Charlene palasi marraskuun lopussa, mutta pian paluun jälkeen Charlenen ilmoitettiin saavan hoitoa sveitsiläisellä yksityisklinikalla ”syvän väsymyksen” vuoksi.

Charlenen voinnista ja hänen ja Albertin avioliitosta on liikkunut viime vuosina villejä spekulaatioita.

Viimeisen parin vuoden aikana lehdistössä spekuloitiin erilaisia huhuja, joiden mukaan Charlenen ja ruhtinas Albertin välillä olisi jo pidempään ollut aviokriisi. Ruhtinas Albertin mukaan ruhtinattaren voinnilla ei ollut mitään tekemistä suhteen tilan kanssa.

Ruhtinaan mukaan Charlenen tilanne johtui useista tekijöistä, eikä tämä pystynyt ”normaaliin elämään”.

Marraskuussa Monacon kansallispäivän vietossa ruhtinasparin lapset heiluttelivat koskettavia kylttejä, joissa luki: ”kaipaamme sinua, äiti” ja ”rakastemme sinua, äiti.”

Hoitojaksonsa aikana Charlene joutui viettämään kuukausia erossa perheestään. Sen huhuttiin ajaneen avioliiton jälleen kriisiin ja ruhtinasparin huhuttiin jopa eroavan. Charlene kritisoi itse spekulaatioita ja sanoi Albertin olleen hänen tukenaan vaikeina aikoina.

Charlene huomautti parilla olevan normaaleja tunteita ja heikkouksia, aivan kuten kenellä tahansa muilla.

KEVÄÄLLÄ 2022 Charlene astui takaisin julkisuuteen pitkän hoitojaksonsa jälkeen. Hieman myöhemmin ruhtinatar kertoi harvinaisessa haastattelussa, ettei hän ollut vielä täysin parantunut ennalleen. Sairaalakierrettä hän kuvasi äärimmäisen vaikeaksi.

– Se on ollut pitkä, vaikea ja tuskallinen polku. Tänä päivänä tunnen oloni rauhalliseksi, hän totesi.

Viime joulukuussa ruhtinatar kertoi People-lehden mukaan voivansa paremmin kuin vuosiin. Hän kertoi tuntevansa vähemmän kipuja ja olevansa energisempi.

– Jatkan toipumista. Se vie aikaa, mutta olen onnellinen. Perheeni ja rakkaani ovat kallioni. Elän päivä kerrallaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?