Herttuatar Catherine vihjaili aiemmin vauva­kuumeesta: Kuvattiin nyt hellyttäviin otoksiin lasten kanssa hyvän­tekeväisyys­tapahtumassa

Herttuatar Catherine rakastaa vauvoja.

27.6. 11:51

Britannian prinssi William ja herttuatar Catherine vierailivat Cambridgeshiren piirikunnan päivän juhlallisuuksissa 23. kesäkuuta ja tapasivat paikallisia Newmarket Racecourse -hevoskilparadalla, kertoo People-lehti.

Cambridgeshiren piirikunnan päivässä juhlistettiin kuningatar Elisabetin platinajuhlavuotta ja kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen.

Tilanne sai iloisen käänteen, kun violettiin kesäiseen mekkoon pukeutunut herttuatar Catherine huomasi yleisön joukossa pienen vauvan ja halusi tervehtiä häntä.

Herttuatar Catherine pyysi saada pitää 4-vuotiasta Norahia sylissään samalla, kun hän puhui lapsen äidille, Hollannista hevoskisoja katsomaan matkustaneelle Marianne Provoostille.

Herttuatar Catherine ja William tapasivat paikallisia lapsia Cambridgeshiressä.

Herttuatar intoutui pelaamaan myös jalkapalloa.

Hello!-lehden mukaan herttuatar olisi todennut Provoostille ”rakastavansa vauvoja”.

Kun herttuatar antoi Norah-vauvan takaisin äidilleen, herttuatar toivotti vielä Provoostille hyvää päivänjatkoa.

– Nauti päivästäsi ja lastesi seurasta, herttuatar totesi Provoostille.

Herttuatar vietti aikaa lasten kanssa myös maalaamalla Itä-Anglian lasten saattohoitoyksikössä (East Anglia’s Children Hospice, EACH) Miltonissa. 8-vuotias Willow Bamber sai maalata herttuattaren kättä, jonka Catherine sitten painoi kankaalle.

Herttuatar Catherine maalasi lasten kanssa Miltonissa sijaitsevassa saattohoitoyksikössä.

– Ei tarvitse ujostella, herttuatar Catherine totesi hellyyttävästi Bamberille, joka tarttui siveltimeen ja maalasi herttuattaren kämmentä.

Prinssi Williamin edesmennyt äiti, prinsessa Diana avasi kyseisen saattohoitoyksikön vuonna 1989.

Herttuatar Catherinen kerrotaan rakastavan lapsia.

Herttuatar edusti yksin Tanskassa helmikuussa. Catherine tapasi perheitä pienine lapsineen Kööpenhaminan yliopistossa ja totesi, että lasten näkeminen saa hänet kaihoisaksi.

– William aina murehtii, kun tapaan alle 1-vuotiaita. Tulen kotiin ja totean, ”tehdään vielä yksi”, Catherine kertoi Kööpenhaminassa People-lehden mukaan.

Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella on kolme lasta: 8-vuotias prinssi George, 7-vuotias prinsessa Charlotte ja 4-vuotias prinssi Louis.

Kuninkaallispari nautiskeli olostaan Cambridgeshiressä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?