Ruotsin prinssi Oscar täytti 6 vuotta – poikkeuksellinen kuva julki

Prinssi Oscar vietti 2. maaliskuuta kuusivuotissyntymäpäiväänsä. Merkkipäivän kunniaksi prinssistä julkaistiin kruununprinsessan nappaama tuore valokuva.

Prinssi Oscar juhli syntymäpäiväänsä 2. maaliskuuta.

3.3.2022 10:52

Ruotsin prinssi Oscar täytti keskiviikkona 2. maaliskuuta kuusi vuotta. Kuten tapoihin kuuluu, Ruotsin hovi julkaisi syntymäpäivän kunniaksi virallisen potretin pienestä prinssistä.

Tällä kertaa prinssi Oscarin syntymäpäiväpotretti eroaa kuitenkin huomattavasti aiemmista. Siinä missä edellisvuosina niin Oscar kuin hänen isosiskonsa prinsessa Estellekin ovat poseeranneet kameralle merkkipäivinään siististi puettuina ja sisätiloissa, telmii Oscar tuoreessa otoksessa lumihangessa pipo ja toppavaatteet yllään.

Kuvan yhteydessä prinssi Oscarille välitettiin viralliset onnittelut syntymäpäivän johdosta. Lisäksi kuvatekstistä paljastuu, että kameran takana on ollut kruununprinsessa Victoria.

– Tänään keskiviikkona 2. maaliskuuta hänen kuninkaallinen korkeutensa prinssi Oscar täyttää kuusi vuotta. Kruununprinsessa kuvasi prinssin ennen tämän syntymäpäivää, kuvan yhteydessä todetaan.

Prinssi Oscarin syntymäpäiväpotretti on kerännyt lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja kuvapalvelu Instagramissa. Monet välittivät kommenteissaan onnittelunsa syntymäpäiväsankarille ja ihastelivat myös kruununprinsessa Victorian valokuvaustaitoja.

Prinsessa Victorian ja prinssi Danielin perheessä syntymäpäiväjuhlia vietetään aina alkuvuodesta tiiviillä tahdilla, sillä prinsessa Estelle vietti hiljattain niin ikään kymmenenvuotissyntymäpäiväänsä.

Lue lisää: Prinsessa Estelle 10 vuotta! Tällaista on tulevan kuningattaren poikkeuksellinen elämä, jota leimaa kuninkaallisille tuttu ongelma

Prinssi Oscar on tunnetaan Ruotsissa hieman ujona pikkuprinssinä, joka on esiintynyt julkisuudessa yleensä melko varautuneena ja vakavana. Hänen isosiskonsa sen sijaan tunnetaan välittömänä, iloisena ja kuplivana persoonana.

Kruununprinsessa Victoria on kertonut Oscarin olevan hänen lapsistaan vakavampi ja rauhallisempi.

Kruununprinsessa Victoria on kuvaillut useaan otteeseen lapsiaan toistensa täydellisiksi vastakohdiksi.

– Oscar on todella rauhallinen. Hieman varautunut, mutta peloton. Sosiaalinen ja rakastaa isosiskoaan, kruununprinsessa kuvaili prinssiä tämän ensimmäisenä syntymäpäivänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?