Herttuatar Catherine innostui suloisesta vauvasta – prinssi William kauhistui ja murjaisi osuvan vitsin

Prinssi William ja herttuatar Catherine tapasivat suloisia pienokaisia ja saivat syliinsä vauvan ja koiranpennun.

21.1. 19:00

Britannian prinssi William, 39, ja herttuatar Catehrine, 40, vierailivat torstaina Lancashiren maaseudulla tervehtimässä terveydenhuollon henkilökuntaa, joka on joutunut venymään äärimmilleen koronapandemian aikana.

Peoplen mukaan William ja Catehrine tapasivat Lancashiressa sijaitsevassa Clitheroe Community -sairaalassa paikallisia, tutustuivat suloiseen koiraan sekä pikkuruiseen vauvaan.

Kuninkaallisen parin vierailupäivä oli hyväntuulinen ja rento. Sen kohokohdiksi nousivat muun muassa se, kun herttuatar Catherine sai syliinsä terapiakoiranpentu Alfien. 10-viikkoista pentua koulutetaan sairaalassa potilaiden terapiakoiraksi 6-vuotiaan Jasper-koiran rinnalle.

Independentin mukaan Catherine ja William epäilivät, että heidän oma koiransa tulee olemaan mustasukkainen haleista vieraan pennun kanssa.

– Meidän koiramme tulee suuttumaan. Se tulee pohtimaan, että ”missä oikein olette olleet?”, Catherine totesi.

– Jep, ”ketä oikein olette tapailleet”, William jatkoi.

Alfie-koiranpentu sai herttuatar Catherinen nauramaan leveästi.

Suloisesta karvapallosta on tarkoitus tulla terapiakoira potilaille.

Myös prinssi William sai Alfien syliinsä.

Päivän aikana Catherinen syliin eksyi myös toinen pienokainen, kun hän sai käsivarsilleen paikallisen pariskunnan viisikuukautisen Anastasia-tyttären. Catherine poseerasi vauva sylissään kuvaajille ja paikalla olijat ihastelivat näkyä.

Peoplen mukaan tilanne sai prinssi Williamin kauhistumaan leikkisästi ja murjaisemaan osuvan vitsin potentiaalisesta perheenlisäyksestä.

– Älkää antako vaimolleni yhtään enempää ideoita, prinssi vitsaili viitaten vielä yhteen vauvaan.

Pariskunnalla on kolme lasta, joista nuorin on 3-vuotias prinssi Louis. Williamin vitsailun perusteella hän ei ole ilmeisesti kovin innokas neljännen lapsen hankkimisen suhteen.

Kun Williamin ja Catherinen oli aika jatkaa matkaa, jatkoi prinssi kuittailuaan.

– Älä ota häntä mukaasi, William murjaisi vaimolleen, kun tämän oli aika ojentaa Anastasia-vauva takaisin vanhempiensa syliin.

Pikkuruinen Anastasia viihtyi hyvin onnellisen näköisen Catherinen sylissä.

Catherine vilkaisi puolisoaan, kun tämä käski hänen palauttaa vauvan vanhemmilleen vitsikkäästi.

Catherine ja William ovat aiemminkin vitsailleet perheenlisäyksestä. Kun herttuatar vieraili Pohjois-Irlannissa vuonna 2019, eräs isä kysyi häneltä, olisiko hän valmis neljänteen lapseen.

– En usko, että William haluaa enää enempää, Catherine vastasi tuolloin.

Herttuatar Catherine oli pukeutunut sairaalavierailulle kokobeigeen asuun, jonon kuului neulemekko, pitkä Massimo Duttin villakangastakki ja saappaat.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?