Herttuatar Catherinen uudet kuvat lumosivat yleisön – tuleva kuningatar poseeraa ”lähes tunnistamattomana”

Herttuatar Catherine vietti sunnuntaina 40-vuotissyntymäpäiväänsä.

Herttuatar Catherine täytti sunnuntaina pyöreitä.

9.1.2022 18:26

Cambridgen herttuatar Catherine täyttää 40 vuotta tänään sunnuntaina 9. tammikuuta. Juhlan kunniaksi hänestä julkaistiin kolme uutta muotokuvaa, jotka on ottanut valokuvaaja Paolo Roversi.

Lue lisää: Herttuatar Catherinesta, 40, julkaistiin upeat muotokuvat – sivuprofiili paljastaa Dianalle kuuluneet korut

Valokuvat saivat osakseen valtavan määrän ihailua ja ylistystä niin sosiaalisessa mediassa. Herttuapari jakoi kuvat virallisella Twitter-tilillään, ja julkaisuihin tulvi kymmeniätuhansia tykkäyksiä ja satoja kommentteja.

– Olen sanaton. Kuva on yksinkertaisesti ikoninen ja tulee olemaan osa historiaa. En tiedä kuinka reagoida. Olen lumoutunut tämän muotokuvan kauneudesta, eleganssista ja täydellisyydestä, eräs Twitter-käyttäjä ylistää.

– Henkeäsalpaavaa. Hänen kauneutensa loistaa sisältäpäin. Aito, kiltti ja myötätuntoinen sielu, jossa ei ole muuta kuin hyvää, toinen hehkuttaa.

– Mikä tyrmäävä valokuva hänen kuninkaallisesta korkeudestaan. Hän palvelee maataan upeasti, ja toivon hänelle erittäin onnellista syntymäpäivää, kommentoi bloggaaja-kirjailija, entinen brittipoliitikko Louise Mensch.

Ensimmäisessä mustavalkoisessa kuvassa Catherine poseeraa vintagetyylissä elegantissa, vaaleassa sifonkileningissä. Pisaran muotoiset helmikorvakorut kuuluivat aikoinaan prinsessa Dianalle.

Catherinen kuvat otettiin ilolla vastaan myös Ilta-Sanomien lukijoiden keskuudessa. Kommentteja artikkeliin tuli useita kymmeniä, ja suurin osa oli sävyltään ylistäviä.

– Hänestä välittyy lämpöä mitä ei teeskentelemällä voi saavuttaa. Nuo silmät. Kaunis, nimimerkki TRex kirjoittaa.

– Lumoavat kuvat, uljas tulevaisuuden kuningatar. Onnea Hänelle ja koko perheelleen. Lämmin katse, lämmin hymy yhdistettyinä arvokkaaseen HRH-olemukseen; noistahan aviomies Williamkin mykistyy aivan sanattomaksi, uskoisin... hekumoi puolestaan nimimerkki Muuri.

Toisessa kuvassa Catherine poseeraa glamourhenkisesti upeassa punaisessa satiinileningissä, jossa on toisella puolella näyttävä puhvihiha. Tyylin täydentävät kuningatar Elisabetin kokoelmasta lainatut timanttikorvakorut.

Monet myös totesivat, että herttuatar esiintyy kuvissa lähes tunnistamattomana.

– Ensimmäinen kuva on upea, tulevan hallitsijan kuva, mutta yhdestäkään kuvasta en rouvaa välttämättä tunnistaisi. Ei näytä samalta kuin muissa hänestä otetuissa kuvissa. Meikki? nimimerkki Kaheli pohtii.

– Hienoja valokuvia sinänsä, mutta monen muun tapaan en näistä kaikista olisi tunnistanut, kuka on kyseessä. Se ei ehkä muotokuvan parhaita ominaisuuksia ole, kommentoi nimimerkki Topi T.

– Ehkä kuvissa vieraalta tuntuu se, että useimmiten kuvissa hänestä hänellä on edustustilaisuuksien hillitympi ja hallitumpi hymy, olemus ja kehonkieli. Siksi varmaan näiden kuvien vapaa suuri hymy sekä vahva kehonkieli ja katseet saavat kasvot näyttämään erilaisilta, analysoi nimimerkki Johkun.

Kolmannessa kuvassa Catherine hymyilee rennosti valkoisessa puvussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?