Taylor Swift esitti prinssi Williamille yllättävän pyynnön – seurasi äärimmäisen kiusallinen hetki, josta prinssi olisi halunnut paeta

Prinssi William päätyi esiintymislavalle maailmantähtien kanssa vastoin tahtoaan.

6.12.2021 12:26

Prinssi William paljastaa Applen uudessa Time to Walk -podcastissa musiikkiin liittyviä yksityiskohtia elämästään. CNN:n mukaan William muistelee podcastissa erästä musiikin parissa vietettyä hetkeä, joka oli hänelle äärimmäisen kiusallinen ja jännittävä.

William osallistui vuonna 2013 Kensingtonin palatsissa järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan, jossa esiintyivät Bon Jovi ja Taylor Swift. Tilaisuuden aluksi William tervehti paikalle saapuneita, rupatteli heidän kanssaan ja edusti kuninkaallista perhettä. Kun oli aika siirtyä seuraamaan illan esityksiä, ajatteli prinssi voivansa vaihtaa vapaalle.

CNN:n mukaan William pääsi istumaan Taylor Swiftin viereen. Kesken Jon Bon Jovin esiintymisen Swift kääntyi Williamiin päin ja esitti hänelle yllättävän ehdotuksen.

– Kun Jon oli laulanut ensimmäisen kappaleensa, tuli tauko ja hän (Swift) kääntyi minuun päin. Hän laittoi kätensä käsivarrelleni, katsoi minua silmiin ja sanoi ”tule William, mennään laulamaan”, prinssi muistelee podcastissa.

Tilanne oli Williamille kiusallinen. Hän ei kehdannut kieltäytyä, muttei myöskään halunnut suostua. Lopulta hän tajusi suostuneensa ehdotukseen, joka oli hänestä suorastaan karmiva.

– Vielä tänä päiväkään en tiedä mikä minuun meni. Rehellisesti sanottuna, minua puistattaa nytkin, kun mietin mitä tapahtui seuraavaksi, enkä tajua miksi annoin periksi. Mutta kun Taylor Swift katsoo sinua silmiin, koskettaa käsivarttasi ja sanoo ”tule mukaani”... Nousin ylös kuin koiranpentu ja menin, William selostaa.

Prinssi William nousi esiintymislavalle Jon Bon Jovin ja Taylor Swiftin kanssa vuonna 2013. Hetki oli prinssille äärimmäisen kiusallinen.

Williamin mukaan hän siirtyi esiintymislavalle kuin transsissa, valtavasti hikoillen ja kauhusta jäykkänä. Samalla hän yritti epätoivoisesti palauttaa mieleensä Livin’ On a Prayer -kappaleen sanoja.

Vaikka prinssi on tottunut pitämään puheita maailman tunnetuimpien ihmisten edessä, ei laulaminen yleisölle tuntunut hänestä lainkaan houkuttelevalta. William kuvailee olleensa kuin joutsen, joka näyttää päälle päin hillityltä, mutta jonka sisällä myllertää ja joka potkii jaloillaan vimmatusti päästäkseen pakoon.

Kaikesta huolimatta William selvisi tilanteesta ”joka oli vähällä pyyhkäistä jalat hänen altaan”.

– Joskus, kun joudut pois mukavuusalueeltasi, anna vain mennä, hän toteaa podcastissa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?