Ruhtinatar Charlene julkaisi ensimmäisen otoksen kotiinpaluunsa jälkeen – poseeraa yhdessä perheensä kanssa

Ruhtinatar Charlene palasi perheensä luokse Monacoon maanantaina.

Ruhtinatar Charlene julkaisi yhteiskuvan perheensä kanssa.

9.11.2021 9:45

Ruhtinatar Charlene, 43, palasi maanantaina kotiinsa Monacoon lähes puolen vuoden jälkeen. Hän oli ollut toukokuusta asti jumissa kotimaassaan Etelä-Afrikassa jatkuvien terveysongelmien vuoksi.

Nyt prinsessa on julkaissut Instagramissa ensimmäisen otoksen kotiinpaluunsa jälkeen. Kuvassa hän poseeraa maski kasvoillaan yhdessä perheensä kanssa.

Charlene seisoo otoksessa miehensä ruhtinas Albertin rinnalla ja pitelee tätä hellästi kiinni olkapäästä. Pariskunnan 6-vuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques seisovat vanhempiensa edessä pieni virnistys kasvoillaan.

– Tänään oli ilon päivä. Kiitos kaikille, jotka autoitte minua pysymään vahvana, ruhtinatar kirjoittaa maanantai-iltana julkaistun päivityksensä kuvatekstissä.

Charlenen kotiinpaluuta odotettiin pitkään, sillä hän sairastui vakavaan hengitystieinfektioon vieraillessaan kotimaassaan Etelä-Afrikassa toukokuussa. Matkan oli alun perin tarkoitus kestää vain kymmenisen päivää, mutta lopulta se venähti noin puolen vuoden pituiseksi.

Ruhtinatarta operoitiin Etelä-Afrikassa infektion vuoksi useaan otteeseen, minkä vuoksi hänen paluunsa Monacoon lykkääntyi kerta toisensa jälkeen.

Ruhtinatar Charlenen ja ruhtinas Albertin suhteen tilasta on liikkunut paljon huhuja. Kuva on otettu tammikuussa 2021.

Kesäkuussa Charlene ja hänen puolisonsa ruhtinas Albert viettivät kymmenvuotishääpäiväänsä eri mantereilla. Tämä käynnisti valtaisan huhumyllyn pariskunnan mahdollisesta erosta.

Albert kuitenkin kumosi erohuhut People-lehdelle syyskuussa antamassaan haastattelussa. Tuolloin hän vakuutti Charlenen viivästyneen kotiinpaluun johtuvan puhtaasti terveydellisistä syistä. Erohuhuja hän nimitti ”kauhistuttaviksi”.

Lokakuun alussa ruhtinas Albert kertoi radiokanava RMC:n haastattelussa vaimonsa olevan edelleen Etelä-Afrikassa, mutta palaavan kotiin pian.

Ruhtinatar Charlene saapui Nizzan lentokentälle maanantaiaamuna.

Maanantaiaamuna ruhtinatar Charlene ikuistettiin valokuviin, kun vihdoin ja viimein palasi takaisin Eurooppaan. Hän asteli ulos yksityiskoneesta Nizzan lentokentällä, jossa häntä vastassa olivat hovin työntekijät sekä ruskea koira.

Lentokoneesta ulos astuttuaan ruhtinatar teki lemmikkinsä kanssa lyhyen kävelylenkin, jonka jälkeen hänet kuljetettiin helikopterikyydillä Monacoon perheensä luokse.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?