Herttuatar Meghanin vaatetyyli muuttui radikaalisti - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin ja Harryn vaatetyylit muuttuivat radikaalisti – kun nämä kuvat julkaistiin, ilmaan nousi heti epäilys

Meghan ja Harry pukeutuivat New Yorkin vierailullaan hyvin eri tavalla kuin aiemmin.

Sussexien vaatetyyli herättää hämmennystä.

25.9. 17:33

Britannian prinssi Harry ja Meghan ovat paraikaa New Yorkissa työmatkalla. Medioissa kerrotaan, että pariskunta vieraili perjantaina Harlemissa julkisessa peruskoulussa viettämässä oppilaiden kanssa kirjanlukuhetkeä. Aiemmin viikolla he vierailivat 9/11-muistomerkillä ja -museossa World Trade Centerissä.

Telegraph-lehdessä analysoidaan nyt, että Meghanin New Yorkissa kuviin tallentunut vaatevalinta poikkeaa varsin merkittävästi tämän aiemmasta tyylistä.

Kun pariskunta oli vielä hovin palveluksessa vuosina 2018–2019, heidän tyylejään saattoi kuvailla muotitermillä smart casual. Se tarkoittaa hienostunutta arkipukeutumista. Vaatteet olivat siis rentoja, mutta siistejä ja tyylikkäitä.

Meghanilla oli tuohon aikaan usein tasapohjaisia kenkiä, kesämekkoja, istuvia farkkuja, puuvillavaatteita sekä pilkku- ja raitakuosia.

Harryn yllä puolestaan nähtiin usein esimerkiksi flanellia, rentoja kauluspaitoja ja tavallisia suoria housuja.

New Yorkissa edusti pariskunta, jonka tyyli oli kaukana rennosta ja helposti lähestyttävästä. Molemmilla oli yllään tiukka bisnestyyli, kuvailee Telegraph.

Kuvissa näkyy, että Harrylla on yllään napakka puku, tiukasti ylös asti napitettu, silkoisen sileä valkoinen kauluspaita sekä tumma, linjakas kravatti.

Meghanilla oli New Yorkissa porottaneesta helteestä huolimatta poolokaulus, tumma leveäolkaiminen takki ja tummat housut.

New Yorkissa on ollut koko viikon hellettä, mutta Meghan valitsi ylleen tumman ja peittävän puvun.

Telegraphin analyysissa arvioidaan, että pariskunta saattaa viestittää pukeutumisellaan halukkuuttaan tulla otetuksi vakavasti. Toimittaja heittää ilmoille jopa ajatuksen siitä, että Meghan petailisi jo tulevaisuuttaan politiikan huipulla Yhdysvalloissa. Hän kirjoittaa, että edes pyrkimys presidenttiyteen ei ole poissuljettua.

Pariskunta aikoo osallistua lauantaina Global Citizen Live -tapahtumaan, jossa on tarkoitus muun muassa edistää köyhyyden ehkäisemistä. Tilaisuudessa esiintyy maailmanluokan tähtiä, kuten Coldplay ja Camila Cabello.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?