Prinssi Andrew teki seksuaalirikosoikeudenkäynnissä tempun, joka ei vastapuolen mukaan näytä kovin hyvältä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Andrew teki seksuaalirikosoikeudenkäynnissä tempun, joka ei vastapuolen mukaan näytä kovin hyvältä

Andrew’n asianajajien mukaan papereita ei toimitettu heille asianmukaisesti.

Kuvassa prinssi Andrew puhumassa medialle huhtikuussa 2021.

15.9. 8:30

Britannian prinssi Andrew on keskellä oikeustaistelua häneen kohdistuvista seksuaalirikossyytteistä.

Virginia Giuffre, 38, jätti elokuun puolivälissä siviilikanteen newyorkilaiseen tuomioistuimeen, jossa nainen syyttää prinssin harrastaneen seksiä hänen kanssaan hänen ollessaan alaikäinen.

Syytteen mukaan prinssi Andrew käytti Giuffrea seksuaalisesti hyväkseen tietäen, että tyttö oli alaikäinen ja ihmiskaupan uhri. Andrew on kiistänyt syytteet.

Kuvassa Virginia Giuffre ja prinssi Andrew Ghislaine Maxwellin talossa vuonna 2001. Prinssi on väittänyt kuvaa manipuloiduksi.

Oikeuden toivotaan ratkaisevan, ovatko naisen väitteet seksuaalirikoksista todenmukaisia ja pitääkö prinssin maksaa naiselle vahingonkorvauksia.

CNN kertoi tiistaina, että Andrew’n asianajajat ovat nyt ilmoittaneet, että haastetta ei ole toimitettu perille asianmukaisesti.

Siviilioikeudenkäynnissä syytetylle on toimitettava henkilökohtaisesti haaste ennen kuin tapauksen käsittely voi edetä. Giuffren edustajien mukaan prinssi Andrew’lle toimitettiin haaste 27. elokuuta Windsorin kuninkaalliseen asuntoon.

Giuffrea edustava asianajaja Lisa Bloom sanoi BBC:n radio-ohjelmassa tiistaina, että Andrew yrittää hänen mielestään pakoilla syytettä, eikä se näytä prinssille hyvältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?