Kruununprinsessa Victoria hurmasi suomalaisbrändin muotiluomuksessa – yksityiskohdat kruunasivat elegantin asun - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kruununprinsessa Victoria hurmasi suomalaisbrändin muotiluomuksessa – yksityiskohdat kruunasivat elegantin asun

Kruununprinsessa luotti jälleen suomalaiseen designiin.

Kruununprinsessan asukokonaisuus oli suomalaista käsialaa.

2.9. 13:48

Kruununprinsessa Victoria osallistui tällä viikolla Tukholman muotiviikoille suomalaisbrändi Andiatan vaatteisiin pukeutuneena.

Victoria edusti Andiatan tyylikkäässä vaaleanbeigessä jakkupuvussa. Asun viimeistelivät näyttävät korvakorut ja pitkä riipus. Asu kuuluu merkin kevään ja kesän mallistoon.

Kruununprinsessa edusti yksinkertaisessa ja vaaleansävyisessä asussa.

Andiata tunnetaan klassisista ja laadukkaista vaatteistaan, joita suosivat myös kuninkaalliset.

Andiatan edustajan mukaan kruununprinsessa osallistui tilaisuuteen, jossa keskusteltiin muodin kestävyydestä. Victorian vaatteet olivat nappivalinta tilaisuuteen, sillä sama asu on nähty hänen yllään aiemminkin.

Kruununprinsessa oli yhtä hymyä.

Tyylitajustaan tunnettu kruununprinsessa suosii pukeutumisessaan pohjoismaalaisia merkkejä, ja suomalainen Andiata on yksi Victorian luottobrändeistä.

Viimeksi hän edusti Andiatan luomuksessa huhtikuussa Nobel Prize Summit -keskustelutapahtumassa Tukholmassa.

Victoria ei ole Ruotsin hovin ainoa prinsessa, joka luottaa suomalaiseen designiin, sillä myös prinsessa Sofia on edustanut Andiatan vaatteissa.

Andiata on myös muiden kuninkaallisten suosiossa, sillä esimerkiksi Tanskan kruununprinsessa Maryon on nähty useasti merkin vaatteissa. Myös rouva Jenni Haukio suosii merkkiä pukeutumisessaan.

Andiatan on perustanut vuonna 1986 Tarja Rantanen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?