Charlene julkaisi halikuvia Albertin kanssa – kehonkielen asiantuntija latasi tylyn arvion Monacon ruhtinaspariskunnan väleistä

Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi yhteiskuvia puolisonsa ruhtinas Albertin kanssa.

Monacon ruhtinasperhe vuonna 2020. Charlene julkaisi yhteiskuvia Albertin kanssa pitkästä aikaa.

28.8.2021 15:00

Monacon ruhtinaspari Charlene ja Albert halailevat toisiaan ruhtinattaren julkaisemissa Instagram-kuvissa.

Monacon ruhtinasperhe yhdistyi viimein muutama päivä sitten, kun ruhtinas Albert ja parin kuusivuotiaat kaksoset Gabriella ja Jacques matkustivat Etelä-Afrikkaan, jossa Charlene on ollut kuukausitolkulla toipilaana, eikä ole voinut matkustaa takaisin kotiin.

Lue lisää: Monacon ruhtinatar Charlene tapasi perheensä kuukausien jälkeen – ilkeät huhut kertovat avioliiton olevan pulassa

Daily Mailin mukaan kehonkielen asiantuntija Judi James latasi kuitenkin karun arvion ruhtinasparin sosiaalisen median kuvasta: oikea rakkaus on siitä kaukana. Jamesin mukaan kuvassa ei näy minkäänlaista tunnesidettä, ja se on lähinnä kiusallinen ja pakollinen yhteiskuva.

Jamesin mukaan ensimmäisessä kuvassa pariskunta on hyvin jäykkänä kasvot vastakkain, ja toistensa sijaan heidän katseensa ovat naulittuna kameraan. Kuva näyttää Jamesin mukaan hyvin väkinäiseltä poseeraukselta, josta puuttuu sellainen rakkauden tunne, mitä prinsessa Charlenen julkaisemissa kuvissa parin lasten kanssa oli.

Toisessa kuvassa Charlene näyttää Jamesin mukaan hyvin surulliselta.

– Prinsessa Charlenen hymy ei ole yhtä aidon näköinen kuin Albertin, jonka kasvot menevät luonnollisemman hymyn mukaisesti tuottaen ryppyjä. Charlenen silmät ovat myös hyvin surulliset ja hänen suupielensä osoittavat itse asiassa hieman alaspäin, James selittää.

RUHTINATAR matkusti ennen kesää Etelä-Afrikkaan tekemään salametsästyksen vastaista työtä. Hän on osallistunut muun muassa sarvikuonojen suojeluun.

Charlene sairastui matkallaan vakavaan nenän ja nielun alueen infektioon. Prinsessaa on sairauden vuoksi pitänyt operoida useaan otteeseen, eikä hän ole ollut matkustuskykyinen.

Toukokuun alussa Charlenelle tehtiin poskiontelon kohotus ja luunsiirto hammasimplantteja valmisteltaessa, mutta pian leikkauksen jälkeen hänellä ilmeni komplikaatioita. Hän alkoi muun muassa tuntea voimakasta kipua korvissaan.

Charlene joutuu olemaan Etelä-Afrikassa siis ainakin lokakuun loppuun saakka.

Monacon ruhtinaspari esiintyi viimeksi virallisesti tammikuussa.

ALUN perin Kapkaupungista kotoisin oleva ruhtinatar Charlene ei ole ollut Monacossa kuukausiin. Virallisesti hän on esiintynyt julkisuudessa Monacossa viimeksi tammikuussa, jolloin hän osallistui ruhtinas Albertin kanssa Sainte Devote -seremoniaan Monte Carlossa.

Monacon ruhtinasparin avioliiton onkin Daily Mailin, Expressin, The South African -sivuston sekä ranskalaismedioiden mukaan huhuttu olevan kriisissä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?