Monacon ruhtinatar Charlene joutui isoon leikkaukseen – ruhtinas kertoo puolisonsa voinnista

Vakavasti sairastunut Monacon ruhtinatar Charlene toipuu parhaillaan neljä tuntia kestäneestä leikkauksesta.

Keväällä tehdystä leikkauksesta aiheutui komplikaatioita, joiden takia Charlene joutui uuteen leikkaukseen.

14.8.2021 18:21

MONACON ruhtinatar Charlene sairastui aiemmin vakavasti nenän ja nielun alueen infektioon, ja häntä on sairauden vuoksi pitänyt operoida useaan otteeseen.

Ruhtinatar Charlene on joutunut jälleen uuteen leikkaukseen synnyinmaassaan Etelä-Afrikassa, jossa hän on ollut useita kuukausia.

People-lehden mukaan Charlene joutui leikkaukseen perjantaina aiemmasta operaatiosta aiheutuneiden komplikaatioiden takia. Hän toipuu parhaillaan neljän tunnin leikkauksesta.

Charlenen puoliso, Monacon ruhtinas Albert tiedotti ruhtinattaren voinnista perjantai-iltana.

– Operaatio sujui hyvin. Ruhtinatar Charlene lepää, ja ajatuksemme ovat hänen kanssaan, ruhtinas kertoi palatsille välittämässään tiedotteessa.

Ruhtinatar on ikävöinyt perhettään, mutta hän ei ole vielä pystynyt matkustamaan kotiin.

Ruhtinatar on joutunut olemaan erossa aviopuolisostaan ja lapsistaan, 6-vuotiaista kaksosista Jacquesista ja Gabriellasta toukokuusta lähtien, sillä hän ei ole ollut matkustuskykyinen palatakseen kotiin. Perhe vieraili Etelä-Afrikassa kesäkuussa.

People-lehden mukaan perhe aikoo matkustaa pian Etelä-Afrikkaan Charlenen tueksi.

Charlene kertoi hiljattain eteläafrikkalaisen radiokanavan 702:n juontajalle Mandy Wienerille toivovansa, että hän voisi lähteä Etelä-Afrikasta kotiinsa lokakuun lopussa, kun toinenkin hänelle tehtävistä lääketieteellistä toimenpiteistä on ohi.

– Alun perin minun oli tarkoitus olla täällä vain kymmenen tai kaksitoista päivää. Valitettavasti lääkärit huomasivat, että minulla oli vakava poskiontelontulehdus ja myös ongelmia korvieni tasaamisessa.

Toukokuun alussa Charlenelle tehtiin poskiontelon kohotus ja luunsiirto hammasimplantteja valmisteltaessa, mutta pian leikkauksen jälkeen hänellä ilmeni komplikaatioita. Hän alkoi muun muassa tuntea voimakasta kipua korvissaan.

Charlene kertoi aiemmin South African News Channel24 -uutissivustolle, että viime kuukaudet ovat olleet hänelle koettelevia aikoja.

– Kaipaan aviomiestäni ja lapsiani kovasti. Albert on kallioni, ja ilman hänen rakkauttaan ja tukeaan en olisi selvinnyt tästä kaikesta, Charlene kommentoi tuolloin.

Etelä-Afrikassa ollessaan ruhtinatar on keskittynyt salametsästyksen vastaiseen työhön. Hän on osallistunut muun muassa sarvikuonojen suojeluun.

Lue lisää: Monacon ruhtinatar Charlenen ero lapsista jatkuu – paljasti, miksei pääse kotiin vielä viikkoihin

Lue lisää: Monacon ruhtinatar Charlene julkaisi kuvia toipumisestaan tuskallisen leikkauksen jälkeen – kertoo viime kuukausien olleen koettelevia

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?