Prinssi George täyttää kahdeksan vuotta – hovi julkaisi tuoreen potretin, jossa huomion varastaa koskettava seikka - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi George täyttää kahdeksan vuotta – hovi julkaisi tuoreen potretin, jossa huomion varastaa koskettava seikka

Britannian prinssi George, Williamin ja Catherinen esikoinen, täyttää tänään kahdeksan vuotta.

Georgen syntymäpäiväpotretin on kuvannut herttuatar Catherine.

22.7. 7:58

Britannian prinssi George juhlii tänään torstaina kahdeksanvuotissyntymäpäiväänsä. Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen esikoisen merkkipäivän kunniaksi hovi on julkaissut tuoreen kuvan pienestä prinssistä.

Kuten useina edellisvuosina, prinssi Georgen syntymäpäiväpotretin on kuvannut hänen äitinsä, herttuatar Catherine. Kuva Georgesta on julkaistu muun muassa Cambridgen herttuaparin virallisella Instagram-tilillä, joka vilisee Catherinen taltioimia otoksia.

Kuvassa vaakaraitakuvioiseen pikeepaitaan ja shortseihin pukeutunut George istuu Land Roverin konepellillä ja hymyilee leveästi kameralle. Brittimediat ovat tulkinneet kuvan olevan kunnianosoitus keväällä menehtyneelle prinssi Philipille, jonka tiedetään rakastaneen Land Rover -merkkisiä autoja.

Vaikka kyseessä on Britannian tulevan kuninkaan syntymäpäiväpotretti, tietää Daily Mail niin ikään kertoa, että Georgen yllä näkyvän paidan voisi nähdä kenen tahansa yllä. Pusero on nimittäin Daily Mailin mukaan ostettu John Lewisilta noin kymmenellä punnalla.

Georgen syntymäpäiväpotretti herätti runsaasti huomiota myös sosiaalisessa mediassa. Lukuisat kuninkaallisfanit riensivät välittämään onnittelunsa prinssille. Monet myös totesivat hänen näyttävän päivä päivältä enemmän isältään prinssi Williamilta.

– Hän näyttää niin paljon isältään, ihmetteli eräs.

– On uskomatonta, miten paljon hän näyttää isältään ja isoäidiltään, komppasi toinen.

– Hän on kuin ilmetty William, yhtyi kolmas.

Prinssi George varasti huomion jalkapallon EM-kisojen katsomossa taannoin.

Prinssi William ja herttuatar Catherine ovat pitäneet tiukasti huolta lastensa yksityisyydestä. Lapsia ei nähdä juuri koskaan julkisissa tilaisuuksissa.

George on mitä suurimmalla todennäköisyydellä jonain päivänä brittihovin kruununperijä. Hänet onkin nähty kuninkaallisten edustustilaisuuksissa muutamia kertoja elämänsä aikana vanhempiensa kanssa. George edusti myös jalkapallokatsomossa, kun Englanti taisteli Euroopan mestaruudesta ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin.

Lue lisää: Pikkuprinssi George riehaantui täysin Englannin salamamaalista – hurmioitunut tuuletus EM-katsomossa sulattaa sydämet

Catherine ja William ovat kertoneet medialle haluavansa kasvattaa lapsiaan niin maanläheisesti kuin mahdollista. He vievät lapsensa itse päiväkotiin ja kouluun lähes joka aamu. Kun George oli pienempi, hänen äitinsä paljasti, että pojan lempiohjelmia ovat monen muun pienen lapsen tavoin Pipsa Possu ja Palomies Sam.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?