Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi juhlivat hääpäiväänsä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Beatrice vietti hääpäiväänsä – italialainen miljonääri­puoliso julkaisi tunteikkaan tekstin

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi saivat toisensa vuosi sitten salahäissä.

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi menivät naimisiin 17. heinäkuuta.

18.7. 12:01

Prinsessa Beatrice avioitui italialaisrakkaansa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa vuosi sitten kaikessa hiljaisuudessa.

Prinsessa ja Mapelli Mozzi avioituivat yksityisessä seremoniassa Windsorin linnan mailla 17. heinäkuuta. Tieto Beatricen häistä tuli julkisuuteen vasta, kun prinsessa oli jo astellut alttarille.

Viikonloppuna pari juhlisti vuosipäiväänsä. Merkkipäivän kunniaksi Mapelli Mozzi julkaisi parista yhteiskuvan ja ylisti vaimoaan vuolaasti.

– En voi uskoa, että vuosi on jo mennyt. Jokainen sekunti kanssasi on ollut täynnä iloa, onnea, naurua ja rakkautta, Mapelli Mozzi kirjoitti.

– Olet maailman ystävällisin, ihanin ja kaunein ihminen. Kiitos rakas joka hetkestä, hän hehkutti.

Otoksessa onnelliselta vaikuttava kaksikko hymyilee kauniissa maisemissa.

Beatrice ja Mapelli Mozzi ovat seurustelleet vuodesta 2018. He menivät lopulta salaa naimisiin, sillä he joutuivat siirtämään viime vuoden toukokuulle suunnitellut häänsä koronapandemian vuoksi. Aiemmin häitä lykättiin Beatricen isän, prinssi Andrew’n ympärillä kuohuneen kohun vuoksi.

Pienimuotoiset häät pidettiin perheen ja läheisimpien ystävien kesken. Paikalla olivat muun muassa prinssi Philip ja kuningatar Elisabet. Prinsessan hääpuku oli hänen isoäitinsä, kuningatar Elisabetin hänelle lainaama, Norman Hartnellin suunnittelema vintage-asu.

Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip osallistuivat häihin.

Parilla on riittänyt ilouutisia, sillä toukokuussa hovi kertoi prinsessa Beatricen olevan raskaana. Hovin mukaan parin esikoinen syntyy syksyllä.

Syksyllä syntyvä vauva on Beatricen ensimmäinen lapsi. Mapelli Mozzilla on vuonna 2016 syntynyt Wolfie-poika edellisestä suhteestaan Dara Huangin kanssa.

Prinsessa Beatrice ja Edoardo Mapelli Mozzi kuvattuina heinäkuun alussa. Kuvat paljastivat prinsessan pyöristyneen raskausvatsan.

Edoardo Mapelli Mozzi on multimiljonääri. Mies on kiinteistösijoitusyhtiö Bandan johtaja. Opintonsa hän suoritti Edinburghin yliopistossa.

Avioliittonsa myötä Beatrice astui osaksi yhtä Euroopan hulppeinta sukua. Upporikkaan italialaisperheen vesa pesee varallisuudellaan jopa prinsessan, ja hänen suvussaan on lukuisia arvovaltaisia henkilöitä, muun muassa suurlähettiläitä ja piispoja.

Lue lisää: Beatrice sai vihdoin italialaismiljonäärinsä Edoardon – sulho oli jo astelemassa alttarille toisen kanssa, kunnes hän salamarakastui prinsessaan

Lue lisää: Prinsessa Beatrice on raskaana

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?