Kuninkaalliset saapuivat prinsessa Victorian juhlakonserttiin - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kuninkaalliset saapuivat prinsessa Victorian juhlakonserttiin – yhden perheenjäsenen puuttuminen juhlista huomattiin

Ruotsin kruununprinsessa Victorian syntymäpäiviä juhlittiin Borgholmin linnassa konsertin muodossa.

Kruununprinsessa Victoria, prinssi Daniel sekä prinsessa Estelle ja prinssi Oscar saapuivat Borgholmin linnaan hevoskärryllä.

14.7. 22:40

Ruotsin kruununprinsessa Victoria on juhlinut keskiviikkona 44-vuotispäiväänsä.

Kuninkaallinen perhe ja vieraat saapuivat illalla Borgholmin linnaan, jossa järjestetään kruununprinsessa Victorian juhlakonsertti.

Kruununprinsessa ja hänen perheensä saapuivat konserttiin metsän läpi upeilla hevoskärryillä. Konsertissa esiintyivät muun muassa Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac ja Sofia Jannok.

Kuningas Kaarle kustaa ja kuningatar Silvia liittyivät prinsessa Victorian ja tämän perheen joukkoon Borgholmin linnassa.

Kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia Borgholmin linnan edustalla Stephen Rimerin kanssa.

Prinsessan vanhemmat, kuningas Kaarle Kustaa ja kuningatar Silvia saapuivat tietenkin paikalle. Myös prinsessa Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neil olivat matkustaneet Floridasta viettämään kesää ja Victorian syntymäpäiviä Ruotsiin.

Prinsessa Victorian sisko prinsessa Madeleine, hänen puolisonsa Chris O’Neil ja prinssi Carl-Philip saapuivat juhlistamaan kruununprinsessaa.

Borgholmin linnan juhlakonserttiin kutsuttiin 300 vierasta, mutta Victorian veljen prinssi Carl-Philipin puolisoa Sofiaa ei juhlakuvissa näkynyt.

Pieni prinsessa Estelle oli iloisen näköinen ennen konserttia.

Prinssi Carl-Philip istui siskonsa prinsessa Madeleinen ja tämän puolison Chris O’Neilin kanssa, sillä Carl-Philipin puoliso Sofia jäi Sollidenin linnaan hoitamaan lapsia.

Svensk Damtidningin mukaan Sofia päätti jäädä Sollidenin linnaan. Hän ja Carl-Philip saivat kolme kuukautta sitten perheenlisäystä. Pieni prinssi Julian oli vielä edellisiltana vanhempiensa mukana, mutta konsertti-illan Sofia päätti viettää kotona tämän ja muiden lastensa, Alexanderin ja Gabrielin kanssa.

– Koska prinssi Julian on vielä niin pieni, Sofia on päättänyt jäädä kotiin hoitamaan häntä, kertoi hovin tiedottaja Ulrika Näsholm Svensk Damtidningille.

Kruununprinsessan perhe oli iloisella tuulella Borgholmin linnassa.

Prinsessa Victorian juhlat alkoivat jo aamulla, kun kruununprinsessa sai perinteisesti kakkua sänkyyn syötäväksi kuninkaallisperheen kesäasunnolla Villa Skönvikissä vain pienen matkan päässä Sollidenin linnasta.

Syntymäpäivälaulua olivat aamulla laulamassa vain Victorian lapset Estelle ja Oscar sekä puoliso prinssi Daniel. Vaikka koko Ruotsi juhlii kruununprinsessaa, oli aamun hetki kesäasunnolla henkilökohtainen ja sitä vietettiin vain kruununprinsessan perheen kesken.

Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvissa oli mukana koko hänen perheensä: puolisonsa prinssi Daniel, prinsessa Estelle, 9 ja prinssi Oscar, 5.

Kruununprinsessan perhe oli pukeutunut kesäisen vaaleasti.

Kun perhe siirtyi kesäasunnolta juhlapaikalle, oli vuorossa syntymäpäivälounas. Lounaan jälkeen Victoriasta otettiin viralliset syntymäpäiväkuvat, joissa komeili myös koko kruununprinsessan perhe.

Prinsessa Victoria oli pukeutunut kauniiseen valkoiseen kesämekkoon.

Prinssi Oscar vilkutteli valokuvaajille äitinsä kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvauksissa.

Kruununprinsessa Victorian syntymäpäivät ovat viime vuosina olleet yksi Ruotsin kesän kohokohdista.

Koronatilanteen vuoksi perinteisiä syntymäpäiväjuhlallisuuksia jouduttiin tänä vuonna karsimaan.

Borgholmin linnassa järjestettyyn Victoria-konserttiin otettiin tavallista vähemmän vieraita, mutta Ruotsin yleisradioyhtiö SVT esitti sen televisiossa.

Päivällä kunnialaukaukset kajahtelivat ympäri Ruotsia, kun maan puolustusvoimat juhlisti prinsessan juhlapäivää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?