Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvissa komeilee koko perhe - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvissa komeilee koko perhe – juuri julkaistuista kuvista paljastui yllättävä yksityiskohta

Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvat on julkaistu.

Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkuvat koko perheen kera julkaistiin.

14.7. 20:11

Ruotsin kruununprinsessa Victoria juhlii keskiviikkona 44-vuotispäiviään.

Kruununprinsessasta on Svensk Damin mukaan julkaistu tuoreet syntymäpäiväkuvat, joissa hän hymyilee perheensä, prinssi Danielin, prinsessa Estellen, 9, ja prinssi Oscarin, 5, kanssa.

Perhe on pukeutunut kesäisen vaaleasti ja poseeraa vehreässä puutarhassa Sollidenin linnan pihalla. Kuvat on otettu Svensk Damin mukaan keskiviikkona iltapäivällä.

Kruununprinsessa Victoria perheineen virallisissa syntymäpäiväkuvissa Sollidenin linnan pihalla.

Koko kruununprinsessan perhe oli pukeutunut kesäisesti viettämään Victorian syntymäpäiviä.

Prinsessa Victorian juhlat alkoivat jo aamulla, kun kruununprinsessa sai perinteisesti kakkua sänkyyn syötäväksi kuninkaallisperheen kesäasunnolla Villa Skönvikissä vain pienen matkan päässä Sollidenin linnasta.

Lue lisää: Mitkä muuvit! Tanssiva Estelle, 9, varasti huomion kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväkeikalla

Syntymäpäivälaulua olivat aamulla laulamassa vain Victorian lapset Estelle ja Oscar, sekä puoliso prinssi Daniel. Vaikka koko Ruotsi juhlii kruununprinsessaa, on aamun hetki kesäasunnolla henkilökohtainen ja vietetään vain kruununprinsessan perheen kesken.

Kun perhe siirtyi kesäasunnolta juhlapaikalle, oli vuorossa syntymäpäivälounas, joka oli juuri päättynyt ennen tuoreiden kuvien ottamista.

Kruununprinsessa Victoria on pukeutunut kauniiseen valkoiseen mekkoon syntymäpäivänään.

Kuvista paljastuu myös toinen asia: prinsessa Victoria on todella sanonut hyvästit kansallispuvulle ja pukeutunut jälleen viime vuoden tapaan kauniiseen valkoiseen kesäiseen mekkoon.

Kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlat ovat vasta aluillaan, ja nyt kuninkaallisperhe valmistautuu iltaan, eli Borgholmin linnan konserttiin. Kruununprinsessa Victorian ja hänen perheensä saapuvat konserttiin metsän läpi upeilla hevoskärryillä. Konsertissa esiintyvät muun muassa Benjamin Ingrosso, Sabina Ddumba, Mando Diao, Smith & Thell, Moonica Mac ja Sofia Jannok.

Prinssi Oscar vilkutteli kameroille kuvaushetkellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?