Prinsessa Beatrice on raskaana - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Beatrice on raskaana

Hovi kertoo kuningatar Elisabetin olevan innoissaan ilouutisesta. Prinsessan laskettu aika on syksyllä.

19.5. 12:20

Britannian prinsessa Beatrice odottaa lasta yhdessä italialaisen puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzin kanssa. Buckinghamin palatsi tiedotti ilouutisesta Twitterissä ja kertoi vauvan syntyvän syksyllä.

Hovin mukaan sekä Beatricen että Mapelli Mozzin perheet ovat innoissaan uutisesta, ja myös kuningatar Elisabet iloitsee siitä.

Beatrice ja Mapelli Mozzi ovat seurustelleet vajaat kolme vuotta. He avioituivat viime kesänä salaisissa häissä.

Pari meni lopulta salaa naimisiin, sillä he joutuivat siirtämään viime vuoden toukokuulle suunnitellut häänsä koronapandemian vuoksi. Aiemmin häitä lykättiin Beatricen isän, prinssi Andrew’n ympärillä kuohuneen kohun vuoksi.

Tieto Beatricen häistä tuli lopulta julkisuuteen vasta, kun prinsessa oli jo astellut alttarille. Prinsessa ja Mapelli Mozzi avioituivat yksityisessä seremoniassa Windsorin linnan mailla 17. heinäkuuta.

Syksyllä syntyvä vauva on 32-vuotiaan Beatricen ensimmäinen lapsi. Mapelli Mozzilla on vuonna 2016 syntynyt Wolfie-poika edellisestä suhteestaan Dara Huangin kanssa.

Parin lapsi on kuningatar Elisabetin 12. lapsenlapsenlapsi, sillä herttuatar Meghanin laskettu aika on kesällä ennen Beatricen lapsen syntymää. Kuningattaren 10. lapsenlapsenlapsi syntyi helmikuussa, kun Beatricen sisko Eugenie sai esikoisensa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?