Tanskan prinsessa Isabella, 14, varasti show’n perhejuhlissa – teinitytön kipakka reaktio villitsee somessa

Prinsessa Isabellan turhautunut reaktio herättää hilpeyttä tanskalaisvanhemmissa.

Kuninkaallinen perhe juhli lauantaina prinssi Christianin konfirmaatiota. Christianin pikkusisko Isabella (oik.) varasti huomion kirkossa.

17.5.2021 17:15

Tanskan hovissa juhlittiin lauantaina kruununprinssi Frederikin ja kruununprinsessa Maryn esikoisen prinssi Christianin konfirmaatiota. 15-vuotias prinssi juhli tärkeää päiväänsä vanhempiensa, sisarustensa ja isoäitinsä kuningatar Margareetan kanssa Fredensborgin linnan kirkossa.

Tanskalaismedian mukaan Christianin pikkusisko prinsessa Isabella, 14, varasti huomion konfirmaatiossa kirkon portailla. Tanskalaisen Ekstra Bladetin mukaan perhe poseerasi medialle kirkon portailla, kun Isabella lähti isoäitinsä Margareetan perässä sisälle kirkkoon. Kruununprinsessa Mary kuitenkin ohjeisti valkoiseen housupukuun pukeutunutta tytärtään takaisin valokuvattavaksi. Tuolloin tilanteeseen hieman turhautunut Isabella hämmästeli ääneen äitinsä ohjeita.

– Etkö juuri sanonut, että minun pitää seurata isoäitiä? Olet ihan pihalla, Isabella tiuskaisi.

Tanskalaislehti kertoo teini-ikäisen prinsessan kipakan reaktion tallentuneen videolle ja nyt video on levinnyt sosiaalisessa mediassa vauhdilla. Tanskalainen sometähti Anders Hemmingsen jakoi videon omalla Instagram-tilillään, jossa se on Ekstra Bladetin mukaan kerännyt paljon huomiota.

Erityisen paljon video on riemastuttanut tanskalaisvanhempia, jotka ovat naureskelleet sosiaalisessa mediassa kruununprinssiparilla olevan tismalleen samoja ongelmia teini-ikäisten lastensa kanssa, kuin kaikilla muillakin vanhemmilla.

– Minunkin tyttäreni tiuskii minulle, Instagramissa naureskellaan.

– Teinit ovat teinejä, vaikka olisivatkin kuninkaallisia, Instagramissa vitsaillaan.

Prinssi Christianin konfirmaatio oli suuri hetki nuorelle miehelle. Kuvassa kruununprinssi Frederik ja kruununprinsessa Mary lastensa prinsessa Josephinen, prinssi Vincentin, prinssi Christianin ja prinsessa Isabellan kanssa.

Kuninkaallisasiantuntija Lars Hovbakke sanoo Ekstra Bladetille, että kuninkaallinen perhe on Tanskassa hyvin suosittu juuri sen takia, että he ovat niin helposti lähestyttäviä.

– Videolla nähdään, että he ovat ihan tavallinen perhe, Hovbakke sanoo.

– On mahtavaa nähdä heistä välillä hyvin inhimillinen puoli.

Kuninkaallisasiantuntija sanoo prinsessa Isabellan olevan temperamenttisempi kuin isoveljensä Christianin.

– Prinssi Christian on hillitympi ja hän on saanut erilaisen kasvatuksen, sillä hänestä tulee kuningas. Sisarukset täydentävät hyvin toisiaan julkisissa tilaisuuksissa. Ihmiset pitävät heidän erilaisista luonteenpiirteistään..

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?