Harry ja Meghan tapasivat suhteensa alussa salaa täysin tavallisessa supermarketissa: hyllyjen välissä lymyillyt pari sopi yhdestä säännöstä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Harry ja Meghan tapasivat suhteensa alussa salaa täysin tavallisessa supermarketissa: hyllyjen välissä lymyillyt pari sopi yhdestä säännöstä

Prinssi Harry paljasti, että hän ja Meghan päättivät seurustelunsa alussa teeskennellä, etteivät tunne tosiaan.

Prinssi Harry ja Meghan osallistuivat Endeavour Fund Awards -tapahtumaan Lontoossa 13.5.

15.5. 17:47

Prinssi Harry kertoi Dax Shepardin podcastissa, että hän ja Meghan pitivät todella matalaa profiilia ensimmäisten treffien aikana.

Pariskunta pystyikin salaamaan suhteensa varsin pitkään, The Sun kirjoittaa.

Podcastin juontaja kysyi, pystyikö Harry tekemään lainkaan arkisia asioita, kuten käymään kaupassa.

– Kun Meghan tuli ensimmäistä kertaa käymään luonani menimme lontoolaiseen supermarkettiin. Päätimme teeskennellä, ettemme tunne toisiamme.

– Tekstailimme hyllyjen välistä toisillemme. Onko tämä sitä, mitä tulimme hakemaan? Ei, sinähän halusit leivinpaperia, Meghan tekstasi takaisin. Ja minä olin aivan, että missä sitä on? Harry paljastaa.

– Kaupassa oli ihmisiä, jotka tuijottivat minua – jotkut tosi oudosti. Muutama tuli moikkaamaan.

– Minulla oli lippis silmillä. Katselin lattiaan ja yritin pysyä tunnistamattomana. On muuten aivan käsittämätöntä, kuinka paljon lattioille syljetään purukumia. Hirveä sotku.

Meghan bongattiin marraskuussa 2016 Whole Foods -kaupassa Kensingtonissa. Ei ole kuitenkaan tiedossa, oliko kyseessä sama kauppareissu, josta Harry podcastissa kertoi.

Prinssi Harry paljasti podcastissa hänen ja Meghanin teeskennelleen kauppareissuilla, etteivät he tunne toisiaan.

Harryn kertoi myös, että perheen nykyinen elämä Los Angelesissa on paljon vapaampaa kuin Lontoossa.

– Täällä voin kulkea pää pystyssä. Oloni on erilainen. Jopa ryhtini on muuttunut. Ja niin kävi Meghanillekin.

– Voin lähteä Archien kanssa pyöräilemään. En ole voinut tehdä sitä koskaan aiemmin.

Prinssi Harryn vierailu Dax Shepardin Armchair Expert -podcastissa on kuohuttanut brittilehtiä viime päivät. Harry kertoi pitkässä haastattelussa, että hän koki joutuneensa ”tuskan ja kärsimyksen” kehään kasvaessaan osana hovia. Hän esittää myös kritiikkiä isältään prinssi Charlesilta saamastaan kasvatuksesta.

Harry kokee, että hänen isänsä tapa kasvattaa hänet välitti hänelle kärsimystä. Harryn mukaan kyse on Charlesilta hänelle siirtyneestä ”periytyvästä tuskasta”. Harry kertoi tekevänsä itse kaikkensa, ettei siirtäisi aiempien sukupolvien rasitteita eteenpäin omille lapsilleen.

– En syytä ketään. En koe, että meidän tulisi osoitella sormella tai syytellä ketään, mutta kun puhutaan vanhemmuudesta, jos olen itse kokenut jonkinlaista tuskaa ja kärsimystä, koska ehkä vanhempani ovat käsineet niistä myös, teen kaikkeni, että päätän sen kierteen enkä vie sitä eteenpäin, prinssi Harry sanoi Shepardin podcastissa.

Harrylla ja herttuatar Meghanilla on 2-vuotias Archie-poika. Parin toisen lapsen on määrä syntyä kesällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?