Kruununprinsessa Victoria käänsi katseita suomalaismerkin muotiluomuksessa – edusti huipputyylikkäänä Tukholmassa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kruununprinsessa Victoria käänsi katseita suomalaismerkin muotiluomuksessa – edusti huipputyylikkäänä Tukholmassa

Kruunuprinsessa Victoria edusti suomalaismerkin vaatteissa Tukholmassa.

Kruununprinsessa Victoria suosii pukeutumisessaan pohjoismaalaisia merkkejä.

29.4. 11:16

Kruununprinsessa Victoria osallistui tiistai-iltana Nobel Prize Summit -keskustelutapahtumaan Tukholmassa suomalaiseen designiin pukeutuneena. Victorian yllä nähtiin Andiatan kolmiosainen vaaleanbeige asu merkin uudesta kevään ja kesän mallistosta.

Kruununprinsessa oli pukeutunut Andiatan Kiana-toppin, Kamille-housuihin ja Jane-bleiseriin.

Kruununprinsessa Victoria edusti suomalaisen Andiatan asussa.

Kruununprinsessan asun kruunasivat ruskea clutch-laukku, näyttävät kultaiset korvakorut ja pitkä riipus.

Victoria piti Tukholmassa pidetyssä tilaisuudessa puheen, jossa hän korosti, kuinka ihmisillä on elintärkeä rooli ilmastonmuutoksen ehkäisemisessä.

Tyylitajustaan tunnettu kruununprinsessa suosii pukeutumisessaan pohjoismaalaisia merkkejä ja suomalainen Andiata on yksi Victorian luottobrändeistä. Hän ei ole Ruotsin hovin ainoa prinsessa, joka luottaa suomalaiseen designiin, sillä myös prinsessa Sofia on edustanut Andiatan vaatteissa.

Andiata on myös muiden kuninkaallisten suosiossa, sillä esimerkiksi Tanskan kruununprinsessa Maryon nähty usein merkin vaatteissa. Myös rouva Jenni Haukio suosii merkkiä pukeutumisessaan.

Toinen kruununprinsessa Victorian luottomerkki on suomalainen Ril’s.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?