Prinssit Harry ja William poistuivat hautajaisista yhdessä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssit Harry ja William poistuivat hautajaisista yhdessä

Prinssi Harryn nähtiin lähtevän kappelista samaa matkaa prinssi Williamin kanssa. Veljekset näyttivät käyvän keskustelua.

17.4. 18:25

Prinssi Harry poistui hautajaisten jälkeen Pyhän Yrjön yhtä matkaa veljensä prinssi Williamin ja tämän puolison herttuatar Catherinen kanssa.

Suorassa lähetyksessä näkyi, että veljekset kävivät keskustelua kävellessään ja taittoivat ainakin alkuosan matkasta kohti Windsorin linnaa yhdessä.

Prinssi Harry ja prinssi William kohtasivat toisensa yli vuoden tauon jälkeen isoisänsä prinssi Philipin hautajaisissa. Harry ja hänen isoveljensä prinssi William eivät kulkeneet hautajaiskulkueessa rinnakkain, vaan Harryn ja Williamin välissä käveli heidän serkkunsa Peter Phillips.

Prinssi Harryn puoliso herttuatar Meghan ei osallistunut prinssi Philipin hautajaisiin. Buckinghamin palatsi tiedotti aiemmin, että raskaana oleva Meghan jää lääkärinsä kehotuksesta kotiin Yhdysvaltoihin.

Brittilehdet ja kuninkaallisasiantuntijat ovat arvioineet, että isoisän hautajaiset voivat olla merkittävä käännekohta prinssi Harrylle ja prinssi Williamille, sillä heillä voi olla mahdollisuus korjata tulehtuneita välejään.

Prinssi Harry saapui Britanniaan viime sunnuntaina ja on sen jälkeen lehtitietojen mukaan ollut koronakaranteenissa. BBC:n mukaan ulkomailta Britanniaan saapuvien pitää ottaa koronatesti kolme päivää ennen lähtöään ja toimittaa negatiivinen testitulos.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?