Harry ja Meghan paljastavat viimein: Tällainen on heidän ensimmäinen ohjelmansa Netflixissä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Harry ja Meghan paljastavat viimein: Tällainen on heidän ensimmäinen ohjelmansa Netflixissä

Harryn ja Meghanin luotsaama Archewell Productions solmi sopimuksen Netflixin kanssa viime syksynä.

Brittimediat ovat arvioineet, että pari voi tienata Netflix-ohjelmillaan jopa satoja miljoonia euroja.­

6.4. 20:53

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat paljastaneet ensimmäisen dokumenttisarjansa, joka liittyy syksyllä Netfilxin kanssa solmittuun sopimukseen.

Asiasta uutisoivat muun muassa Hello ja Usa Today.

Herttuaparin yritys Archewell Productions julkaisema dokumenttisarja kantaa nimeä Heart of Invictus ja se tuotetaan yhdessä The Invictus Games -säätiön kanssa. Sarja julkaistaan suoratoistojätti Netflixissä.

Dokumenttisarjassa seurataan vakavasti vammautuneiden tai sairastuneiden sotaveteraanien matkaa kohti prinssi Harryn luotsaamaa Invictus Games -urheilutapahtumaa, joka järjestetään ensi vuonna Alankomaissa. Vuonna 2014 alkunsa saanutta tapahtumaa kutsutaan usein ”sotilaiden olympialaisiksi”.

Prinssi keskustelee urheilijoiden kanssa treenien yhteydessä Alankomaiden Haagissa, jossa Invictus Games 2022 järjestetään.­

– Tämä sarja avaa yhteisöille eri puolilla maailmaa mahdollisuuden seurata kilpailijoiden koskettavia ja kannustavia tarinoita, Harry kommentoi virallisessa lausunnossa.

Dokumenttisarjassa nähdään myös prinssi Harry itse. Kameralle esiintymisen lisäksi hän toimii sarjan vastaavana tuottajana. Tiimiin kuuluvat myös ohjaaja Orlando von Einsiedel ja tuottaja Joanna Natasegara.

Invictus Games -urheilutapahtuma ja sen ympärillä pyörivä säätiö ovat olleet prinssille sydämen asia jo vuosia. Idea Invictus Gamesin järjestämisestä alkoi kyteä Harryn mielessä, kun hän osallistui Yhdysvalloissa haavoittuneille sotilaille järjestettyyn Warrior Games -urheilukilpailuun. Prinssi päätti tuoda saman konseptin Englantiin.

The Invictus Gamesista kasvoi valtava urheilutapahtuma, johon osallistui parhaimmillaan yli 400 haavoittunutta sotilasta 13 eri maasta. Tapahtumassa kisataan muun muassa pyörätuolirugbyssa, jousiammunnassa, soudussa ja koripallossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?