Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saivat vauvan! Perhe täydentyi kolmannella pojalla - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia saivat vauvan! Perhe täydentyi kolmannella pojalla

Onnea pienokaisen syntymän johdosta!

Entinen tosi-tv-tähti on nyt prinsessa ja kolmen suloisen pojan äiti.­

26.3. 16:20

Ruotsin pikkukuninkaalliset saivat joukkoihinsa uuden vahvistuksen, kun prinsessa Sofia toi maailmaan poikavauvan. Ilouutisen jakoi Ruotsin kuningashuone. Prinsessa Sofian ja prinssi Carl Philipin kolmas jälkeläinen syntyi tänään perjantaina hieman ennen puolta päivää. Tiedotteen mukaan sekä äiti että vauva voivat hyvin.

Prinssipari kertoi perheenlisäyksestä Instagramissa joulukuun puolivälissä. Perheessä on entuudestaan kaksi poikaa.

– Olemme onnellisia ja odotamme innolla, että voimme toivottaa tervetulleeksi kolmannen lapsemme, sisaruksen prinssi Alexanderille ja prinssi Gabrielille. Uuden pienen jäsenen perheeseemme, Carl Philip ja Sofia kommentoivat joulukuussa.

Prinssi Carl Philipin ja prinsessa Sofian esikoispoika Alexander syntyi huhtikuussa 2016, vajaa vuosi sen jälkeen, kun pari oli mennyt naimisiin. Elokuussa 2017 Alexanderille syntyi pikkuveli Gabriel.

Prinssi Carl Philip perheineen kesällä 2018.­

Prinssi Carl Philip perheineen on elänyt viimeisen vuoden ajan pitkälti eristyksissä. Ruotsin kuninkaalliset ovat pyrkineet näyttämään hyvää esimerkkiä koronapandemian aikana ja kehottaneet kansalaisia välttämään turhia tapaamisia.

Hovin perinteiset juhlallisuudet on hyvin pitkälti peruttu ja kuninkaalliset ovat pysytelleet omissa kodeissaan, etäällä toisistaan.

Myös Carl Philip ja Sofia sairastuivat syksyllä koronavirukseen. Hovin mukaan parilla oli tuolloin lieviä flunssan oireita, mutta he voivat olosuhteisiin nähden hyvin. Nyt pari on jo täysin toipunut viruksesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?