Prinssi Harry paljasti erityisen lahjan, jonka kuningatar Elisabet lähetti Amerikkaan pienelle Archielle – taapero innostui valtavasti - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Harry paljasti erityisen lahjan, jonka kuningatar Elisabet lähetti Amerikkaan pienelle Archielle – taapero innostui valtavasti

Prinssi Harry kertoi elämästään Yhdysvalloissa James Corden Late Late Show’n perjantaina julkaistussa jaksossa.

Prinssi Harryn mukaan hänen Archie-poikansa on todellinen ilopilleri, joka rakastaa vohveleita.­

26.2. 22:15

Prinssi Harry vieraili tällä viikolla James Cordenin juontamassa The Late Late Show’ssa. Huippusuositun ohjelman perjantaina julkaistussa jaksossa englantilaisjuontaja vei maanmiehensä katselemaan Los Angelesin nähtävyyksiä turistibussista käsin.

Harry on asunut puolisonsa herttuatar Meghanin kanssa kaupungissa jo pitkään, muttei ole juuri päässyt tutustumaan siihen koronapandemian vuoksi.

Ajelun lomassa prinssi kertoi Cordenille uudesta elämästään Yhdysvalloissa. Viime vuonna Britanniasta pois muuttanut Harry paljasti muun muassa yksityiskohtia hänen runsaan vuoden vanhasta Archie-pojastaan.

Harry kertoi, että hän on nauttinut isyydestä valtavasti, sillä parin Archie-poika on todellinen ilopilleri.

– Hänellä on upea persoonallisuus. Hän yhdistää jo kolme, neljä sanaa ja laulaa lauluja, Harry sanoi Cordenin ohjelmassa ylpeänä.

Prinssi paljasti, että Archien sanoma ensimmäinen sana oli melko monimutkainen. Pienokainen nimittäin oppi hänen mukaansa ensimmäisenä sanomaan crocodile eli suomeksi krokotiili.

Harry kertoi myös, että vaikka hän ja Meghan asuvat kaukana Britanniasta, ovat he tekemisissä hänen perheensä kanssa muun muassa etäyhteyksien avulla. Harryn mukaan hänen isoäitinsä kuningatar Elisabet lähetti Archielle viime jouluna erityisen lahjan, josta pienokainen on innostunut toden teolla.

Archie edusti vanhempiensa kanssa Etelä-Afrikassa syyskuussa 2019. Sen jälkeen pienokainen on pidetty poissa julkisuudesta.­

Kuningatar oli Harryn mukaan tiedustellut häneltä ja Meghanilta etukäteen, mitä Archie haluaisi lahjaksi. Meghan oli kertonut, että Archie pitäisi kovasti vohveliraudasta.

– Hän lähetti Archielle vohveliraudan, joten Meghan tekee aina aamiaiseksi ihanan luomutaikinan ja paistaa sen vohveliraudassa. Archie rakastaa sitä, Harry selosti.

– Päälle laitetaan jugurttia, hilloa... Marjoja, ehkä vähän hunajaa tai siirappia.

James Corden oli ällistynyt kuningattaren lahjasta. Juontajan mukaan oli hyvin eriskummallinen ajatus, että monarkki valitsisi vohvelirautaa pojanpojanpojalleen.

– En vain yksinkertaisesti pysty kuvittelemaan kuningatarta tilaamassa vohvelirautaa lähetettäväksi joulupukille. En saa sitä päähäni, Corden hämmästeli.

Harry kuitenkin jatkoi tyynenä selostusta Archien rakkaudesta vohveleihin.

– Hän sanoo aamuisin ”vohveli”, prinssi sanoi innoissaan.

  • Voit katsoa Harryn vierailun James Cordenin ohjelmassa alla olevalta videolta!

Cordeania kiinnosti myös, osaavatko kuningatar Elisabet ja prinssi Philip todella käyttää videopuheluita ja keskustella Harryn ja tämän perheen kanssa niiden välityksellä.

Harryn mukaan molemmat hänen isovanhempansa osaavat käyttää Zoomia ja pitää videopuheluita hänen, Meghanin ja Archien kanssa. Harryn kuitenkin paljasti, että hänen isoisällään on ollut ongelmia erään ominaisuuden kanssa.

Harry kertoi naureskellen Cordenille, että 99-vuotias prinssi Philip ei käytä koskaan ”lopeta kokous” -nappulaa, vaan hän paiskaa tietokoneen kannen kiinni hyvästelemättä lainkaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?