Espanjan kuningatar Letizian tyylimuutos ihastuttaa – viis veisaa harmaantuneista hiuksista

Kuningatar Letizian harmaantuneet hiukset keräävät kiitosta muotiasiantuntijoilta.

Kuningatar Letizia on kotimaassaan palvottu muoti-ikoni.

7.2.2021 17:49

Espanjan kuningatar Letizian hiukset ovat nousseet suureksi puheenaiheeksi Espanjassa, Hola!-lehti kirjoittaa.

Kuningas Felipe ja kuningatar Letizia ovat edustaneet ahkerasti viime kuukausina koronavirusepidemiasta huolimatta. 48-vuotias kuningatar on kotimaassaan erittäin suosittu ja ihailtu tyyli-ikoni. Niinpä Letizian asuvalintoja ja hiustyyliä seurataan Espanjassa tarkoin.

Viime aikoina monien kuninkaallisfanien huomio on kiinnittynyt erityisesti kuningattaren tummiin kutreihin ja niihin ilmestyneisiin harmaisiin hiussuortuviin.

– Kuningatar Letizialla on harmaita hiuksia, eikä hän välitä siitä. On piristävää, että yleensä aina niin täydellinen kuningatar antaa hiustensa harmaantua luonnollisesti, Hola!-lehti ylistää.

Kunigatar Letizian harmaantuneet hiukset ovat nousseet otsikoihin Espanjassa.

Kuningattaren harmaat hiussuortuvat ovat keränneet kiitosta ja ihailua myös muotiasiantuntijoiden ja kuninkaallisfanien keskuudessa. Svensk Damtidningin muotiasiantuntija Johanna Lejon kuvailee, että hiustensa värjäämisen lopettanut kuningatar toimii hienona esikuvana naisille.

Kuningatar antaa harmaiden hiustensa näkyä, eikä enää värjää hiuksiaan.

Lejon toteaa Letizian olevan myös muodin aallonharjalla, sillä harmaantuneet hiukset ovat nyt erittäin trendikkäät.

– Monien hiustenhoitorutiinit ovat muuttuneet pandemian aikana. Ihmiset, myös kuninkaalliset, ovat antaneet harmaiden hiustensa näkyä. Harmaantuneet hiukset ovat hyvin trendikkäät, Lejon huomauttaa.

48-vuotias Letizia työskenteli ennen avioitumistaan kuningas Felipen kanssa Espanjan televisiossa toimittajana.

Kuningatar Letiziaa on ylistetty julkisuudessa maailman tyylikkäimmäksi kuninkaalliseksi. Letizia suosii pukeutumisessaan espanjalaissuunnittelijoiden asuja ja usein hänen yllään nähdään myös ketjuliikkeistä saatavia vaatekappaleita.

Pariskunta tapasi toisensa työn merkeissä. Heidän ensikohtaamisensa tapahtui, kun Letizia haastatteli Felipeä tv-ruudussa. Pian rakkaus roihahti heidän välillään, mutta suhde pidettiin salassa kunnes pari ilmoitti kihloistaan syksyllä 2003.

Espanjan kuningaspari meni naimisiin vuonna 2004 ja heillä on kaksi tytärtä, Leonor ja Sofia. Letizia työskenteli journalistina ennen avioitumista Felipen kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?