Prinsessa Dianasta julkaistiin ennennäkemätön bikinikuva – poseeraa veikeässä ysärityylissä - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinsessa Dianasta julkaistiin ennennäkemätön bikinikuva – poseeraa veikeässä ysärityylissä

Prinsessa Dianasta otettu ennennäkemätön lomakuva on levinnyt sosiaalisessa mediassa vauhdilla.

Walesin prinsessa Diana poseeraa kotialbumikuvassa ysärityylissä.­

28.11.2020 16:11

Walesin prinsessa Dianasta räpsäisty lomakuva vuosien takaa ihastuttaa sosiaalisessa mediassa. Muotijätti Valentinon toinen perustaja Giancarlo Giammetti julkaisi Instagram-tilillään nostalgisen kuvan jossa hän, prinsessa Diana ja Bulgarian prinssi Kyril poseeraavat paahtavan auringon alla huvijahdin kannella.

Brittilehtien mukaan kuva on otettu Giamettin omistamalla jahdilla syksyllä 1990, kaksi vuotta ennen kuin prinsessa Diana ja Walesin prinssi Charles ilmoittivat eroavansa.

Voit selata kuvia painamalla kuvan oikeassa reunassa olevaa valkoista nuolta.

Kuvassa vienosti hymyilevä Walesin prinsessa poseeraa erittäin muodikkaassa 90-luvun asussa. Prinsessan kasvoja kehystävät suuret aurinkolasit ja hänellä on yllään sähäkät kuviolliset bikinit. Auringolta prinsessaa suojaa violetti pusero, jonka helman Diana on kietaissut solmulle.

Toisessa Giammettin julkaisemassa kuvassa hän ja toinen Valentinon perustajista Valentino Garavani tervehtivät prinsessaa juhlatilaisuudessa. Giammetti ei ole kertonut tarkemmin milloin kuva on otettu.

Dianan tiedetään suosineen muotitalo Valentinon luomuksia ja ystävystyneen Giammettin ja Garavanin kanssa. Giammetti on aikaisemminkin julkaissut prinsessasta kuvia arkistojensa kätköistä.

Prinsessa Diana oli ihailtu tyyli-ikoni ja hänen lähipiiriinsä kuului muun muassa muotisuunnittelijoita.­

Syyskuussa hän julkaisi kuvan samaiselta veneajelulta, jossa prinsessa Diana oli aikoinaan mukana.

– Monta syyskuuta sitten, Giammetti kirjoitti tuolloin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?