Herttuatar Meghan täyttää tänään 39 vuotta – brittikuninkaalliset onnittelivat lämpimästi sosiaalisessa mediassa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghan täyttää tänään 39 vuotta – brittikuninkaalliset onnittelivat lämpimästi sosiaalisessa mediassa

Herttuatar viettää syntymäpäiväänsä Los Angelesissa.

Sussexin herttuatar Meghan täyttää tänään 39 vuotta.

4.8.2020 14:25

Sussexin herttuatar Meghan täyttää tänään 39 vuotta. Herttuatar viettää syntymäpäiväänsä Los Angelesissa Yhdysvalloissa. Monet kuninkaallisen perheen jäsenet ovat onnitelleet Meghania syntymäpäivän johdosta sosiaalisessa mediassa. Kuningatar Elisabet onnittelee Meghania yhteiskuvan ohessa kuninkaallisen perheen Instagram-tilillä.

– Iloista syntymäpäivää Sussexin herttuattarelle! kuninkaallisen perheen kuvatekstissä toivotetaan.

Kuva on otettu vuonna 2018, kun kuningatar ja Meghan vierailivat Chesterissä. Kuva on Meghanin ja kuningattaren ensimmäiseltä yhteiseltä vierailulta, kirjoittaa Daily Mail.

Cambridgen herttuapari William ja Kate onnittelevat Meghania myös kuvan kera. Herttuapari julkaisi kuvan, jossa Meghan hymyilee pienelle lapselle.

– Toivotamme oikein iloista syntymäpäivää Sussexin herttuattarelle tänään! kuvatekstissä lukee.

Myös Cornwallin herttuapari onnittelee Meghania. Prinssi Charles ja Camilla julkaisivat niin ikään Clarence House -tilillään kuvan Meghanista onnittelujen kera.

– Hyvää syntymäpäivää Sussexin herttuattarelle! Cornwallin herttuapari onnittelee.

Lämminhenkiset onnittelujulkaisut keskeyttävät hetkeksi hovin jäsenten ympärillä kuohuvat huhut. Brittihovin jäsenten väleistä on viime viikkoina kohistu tavallista enemmän ensi viikolla julkaistavan Finding Freedom -kirjan vuoksi. Kirja on ollut julkisena puheenaiheena kylmine väitteineen muun muassa Williamin ja Harryn väleistä. Paljastuskirjan ovat kirjoittaneet Omid Scobie ja Carolyn Durant.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?