Harvinainen video kruununprinsessa Victorian kodista julki – prinssi Daniel telmii pikkukuninkaallisten kanssa olohuoneen lattialla - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Harvinainen video kruununprinsessa Victorian kodista julki – prinssi Daniel telmii pikkukuninkaallisten kanssa olohuoneen lattialla

Ruotsin hovi jakoi harvinaisen videon, jossa prinssi Daniel leikkii kruununprinsessaparin lasten kanssa Hagan linnan olohuoneessa.

Kruununprinsessa Victoria perheineen vuonna 2017.

3.7.2020 7:43

Kuninkaallisfanit ovat saaneet harvinaisen kurkistuksen siihen, miltä Ruotsin kruununprinsessa Victorian perheen kotona oikein näyttää.

Kyseessä on hiljattain julkaistu mainosvideo, jossa esiintyy koko kuninkaallinen perhe: Victoria, Daniel ja lapset prinsessa Estelle, 8, ja prinssi Oscar, 4.

  • Katso kuninkaallisten leikkimielinen video alta

Kruununprinsessa on mukana tukemassa Generation Pep -järjestöä, joka kannustaa lapsia ja nuoria liikunnan pariin. Perhe toimii testaajina järjestön kampanjassa, jossa lapsiperheille tarjotaan vinkkejä arkiliikuntaan kännyköiden, tablettien ja muiden elektronisten laitteiden naputtelemisen sijaan.

Perhe katsoo videolta ohjeet temppuun ja testaa sitä kotonaan Hagan linnan olohuoneessa. Videon lopulla Victoria katsoo nauraen vierestä, kun Daniel tekee punnerruksia olohuoneen lattialla ja telmii lastensa kanssa.

Estelle ja Oscar ovat pysytelleet kevään aikana perheensä kanssa Hagan linnassa, mutta heistä on julkaistu muutaman kerran tuoreita kuvia. Toukokuussa sisarukset pääsivät tutustumaan mehiläisten kasvatukseen maailman mehiläispäivän kunniaksi.

Pikkukuninkaalliset ovat saaneet telmiä myös muiden eläinten kanssa, sillä heidän perheensä on kevään aikana täydentynyt koiranpennulla. Perheeseen kuuluu nykyään Rio-niminen cavapoo.

Victoria ja Daniel viettivät hiljattain 10-vuotishääpäiväänsä. Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja kuntosaliyrittäjä Daniel Westling saivat toisensa Tukholman Suurkirkossa 19. kesäkuuta 2010.

Monet olivat pitäneet Westlingiä liian tavallisena kruununprinsessan puolisoksi. Myös Kaarle Kustaan ja Silvian tiedettiin pyristelleen ankarasti liittoa vastaan, sillä he olisivat toivoneet esikoistyttärelleen vähintään aatelista kumppania.

Parin rakkauden edessä kaikkien oli kuitenkin nöyrryttävä, ja niin Daniel sai luvan kosia Victoriaa helmikuussa 2009 kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Victorialla ja Danielilla on kaksi lasta, prinssi Oscar, 4, ja prinsessa Estelle, 8.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?