Miljoonasopimus paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat – kuninkaallisasiantuntija lataa nyt suorat sanat parin tilanteesta - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Miljoonasopimus paljasti Harryn ja Meghanin suunnitelmat – kuninkaallisasiantuntija lataa nyt suorat sanat parin tilanteesta

Meghan ja Harry alkavat esiintyä puhujina Harry Walker Agencyn edustamina.

Julkaistu: 26.6. 9:50

Harry Walker Agencyn kanssa tehty sopimus auttaa herttuaparia itsenäistymään taloudellisesti.

Sussexin herttuapari Harry ja Meghan ovat Los Angeles Timesin mukaan tehneet sopimuksen newyorkilaisen Harry Walker Agencyn kanssa. Herttuapari tulee tekemään puhe-esiintymisiä yrityksen kautta.

Sama Harry Walkerin toimisto edustaa myös muun muassa Barack ja Michelle Obamaa, Bill ja Hillary Clintonia sekä Oprah Winfreyta. Herttuaparin sopimuksesta kertoi LA Timesille nimettömänä pysyttelevä henkilö.

Lähteen mukaan Harry ja Meghan osallistuvat erilaisiin keskustelu- ja puhetilaisuuksiin esimerkiksi erilaisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Pari aikoo keskittyä yhteiskunnallisiin aiheisiin, kuten rotuoikeuteen, tasa-arvoon ja ympäristöteemoihin. Myös mielenterveys on aihe, josta herttuapari aikoo puhua.

Medioiden mukaan Harry ja Meghan aikovat esiintyä puhekeikoilla sekä yksin että yhdessä.

Sussexin herttua Harry ja herttuatar Meghan aikovat puhua esiintymisissään heille tärkeistä yhteiskunnallisista aiheista.

Harry ja Meghan edistävät tulevilla puhujakeikoillaan myös oman hyväntekeväisyyssäätiönsä Archewellin toimintaa. Archewell on saanut nimensä herttuaparin Archie-pojan mukaan.

LA Timesin mukaan herttuapari ei kuitenkaan aio puhua esiintymisissään elämästä kuninkaallisen perheen jäseninä. Daily Mailin mukaan kuninkaallisasiantuntija Ingrid Seward on kuitenkin sitä mieltä, että herttuaparin on ehdottomasti kerrottava tarinoita kuninkaallisten kulissien takaa.

Seward varoittaa, ettei kukaan haluaisi maksaa kuullakseen herttuaparin puhuvan tasa-arvosta tai ympäristöasioista.

Harry ja Meghan tienaavat puhujakeikoilla hyvin.

Puhebisnes on tuottoisaa, ja uusi miljoonasopimus edistää herttuaparin tavoitetta olla taloudellisesti itsenäisiä kuningasperheestä. Pari ilmoitti tammikuussa jättävänsä kuninkaalliset tehtävät taakseen.

Los Angelesiin asettuneet Harry ja Meghan ovat esiintyneet viime aikoina hyvin pitkälti vain yksityistilaisuuksissa. Herttuaparin ihailijat ovat jo odottaneet hetkeä, jolloin pari astuu taas julkisuuteen. Koronapandemian aikana Harry ja Meghan ovat viettäneet aikaa kotonaan Los Angelesissa ja tehneet hyväntekeväisyystyötä, esimerkiksi jakamalla ruokaa koronaeristyksessä oleville.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?