William ja Catherine julkaisivat hurmaavia kuvia suoraan kotialbumeistaan – ennennäkemättömät otokset saivat fanit haukkomaan henkeään - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

William ja Catherine julkaisivat hurmaavia kuvia suoraan kotialbumeistaan – ennennäkemättömät otokset saivat fanit haukkomaan henkeään

William ja Catherine ovat olleet kiireisiä koronavirustilanteesta huolimatta.

Julkaistu: 22.6. 12:26

Britanniassa vietettiin sunnuntaina isänpäivää. Sen kunniaksi Cambridgen herttuapari jakoi ennennäkemättömiä kuvia, joissa he poseeraavat isiensä vierellä.

Britanniassa vietettiin sunnuntaina isänpäivää. Juhlapäivän kunniaksi Cambridgen herttuapari, prinssi William ja herttuatar Catherine jakoivat virallisella Instagram-tilillään ennennäkemättömiä kuvia toivottaen samalla hyvää isänpäivää.

Ensimmäinen otos on peräisin herttuatar Catherinen kamerasta. Catherine tunnetaan innokkaana valokuvaajana, jonka linssiin ovat vuosien varrella tallentuneet niin perheen lasten viralliset syntymäpäiväpotretit kuin lukuisat muutkin otokset, kuten vasta aivan hiljattain prinssi Williamista tämän 38-vuotissyntymäpäivän kunniaksi napatut kuvat.

Nyt julkaistussa kuvassa William poseeraa yhdessä isänsä, prinssi Charlesin kanssa. Herttuatar Catherinen nappaamassa valokuvassa isä ja poika hymyilevät leveästi kameralle. Kuva poikikin herttuaparin seuraajilta lukuisia ihastelevia kommentteja. Niistä monissa kehuttiin myös herttuattaren valokuvaustaitoja.

– Tämä on todella onnistunut kuva Charlesista ja Williamista, kehui eräs.

– Catherine on nero kameran takana, hehkutti toinen.

– Rakastan katsella herttuattaren ottamia kuvia. On ihana nähdä ihmiset heidän rakkaimpiensa silmin, kehui puolestaan kolmas.

– Tämä on todella erityinen kuva, totesi eräs.

Herttuattaren käsialaa olivat myös prinssi Williamin viralliset syntymäpäiväkuvat.

Toinen kuva on puolestaan peräisin Catherinen lapsuusvuosilta. Kyseisessä kuvassa Catherine istuu isänsä Michael Middletonin sylissä. Eräs herttuaparin Instagram-seuraajista kiiruhtikin huomauttamaan, että Catherinessa ja herttuaparin kuopuksessa, prinssi Louisissa on paljon samaa näköä.

– Onko kuvassa Louis vai hänen äitinsä, yksi seuraajista kyseli kommentissaan.

– Tämä lämmittää sydäntäni. Se, että olette noin läheisiä vanhempienne kanssa, on erityistä, totesin toinen seuraaja kommentissaan.

William ja Catherine ovat olleet kiireisiä koronavirustilanteesta huolimatta.

Kevään aikana prinssi William on tuurannut kuningatar Elisabetia sekä isäänsä, prinssi Charlesia näiden edustustehtävissä koronaviruksen vuoksi. Cambridgen herttua on kruununperimisjärjestyksessä toisena isänsä Charlesin jälkeen.

Catherine ja William ovat olleet kiireisiä koronaepidemiasta huolimatta. He ovat osallistuneet tilaisuuksiin videopuheluiden välityksellä, kuten jutelleet koululaisten kanssa, tukeneet maansa terveydenhoitohenkilökuntaa ja hoitaneet taideprojektejaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?