Kruununprinsessa Victoriasta julkaistiin ennennäkemättömiä kuvia – tuleva kuningatar säteilee mykistävässä iltapuvussa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Kruununprinsessa Victoriasta julkaistiin ennennäkemättömiä kuvia – tuleva kuningatar säteilee mykistävässä iltapuvussa

Ruotsin kuningashuone julkaisi myös yhteiskuvia kuninkaallisesta avioparista.

Julkaistu: 16.6. 13:06

Kuningashuoneen julkaisemissa kuvissa Victorialla on yllään peräti kolme tyrmäävää asukokonaisuutta.

Kruununprinsessa Victoria ja prinssi Daniel juhlistavat perjantaina 10-vuotishääpäiväänsä. Hääpäivän kunniaksi Ruotsin kuningashuone on julkaissut uusia virallisia kuvia kruununprinsessaparista.

Victoria jakoi omalla Instagram-tilillään upean kuvan, jossa prinsessa poseeraa yllään tyrmäävä iltapuku.

Kruununprinsessa Victoria poseerasi upeassa luomuksessa hääpäivänsä kunniaksi.

Vaalean yksiolkaimisen iltapuvun läpikuultava laahus laskeutuu pehmeästi Kustaa III:en paviljongin tummalle puulattialle. Kruununprinsessan tummat hiukset on jätetty tyylikkäästi auki ja päätä koristaa komea tiara.

Kuningashuoneen julkaisemissa potreteissa on myös yhteiskuvia kuninkaallisesta avioparista, sekä kuvia Victoriasta ja Danielista erikseen.

Kuvissa Victorialla on yllään peräti kolme erilaista asukokonaisuutta. Vaalean läpikuultavan iltapuvun lisäksi kruununprinsessan yllä nähdään tummansininen tuulessa hulmuava luomus, ja norsunluun värinen ryhdikäs leninki.

Danielin yllä nähdään juhlava frakki ja tyylikäs tummansininen puku.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria ja kuntosaliyrittäjä Daniel Westling saivat toisensa Tukholman Suurkirkossa 19. kesäkuuta 2010.

Monet olivat pitäneet Westlingiä liian tavallisena kruununprinsessan puolisoksi. Myös Kaarle Kustaan ja Silvian tiedettiin pyristelleen ankarasti liittoa vastaan, sillä he olisivat toivoneet esikoistyttärelleen vähintään aatelista kumppania.

Parin rakkauden edessä kaikkien oli kuitenkin nöyrryttävä, ja niin Daniel sai luvan kosia Victoriaa helmikuussa 2009 kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen.

Victorialla ja Danielilla on kaksi lasta, prinssi Oscar, 4, ja prinsessa Estelle, 8.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?