Muistatko, kuinka rajua poikamieselämää prinssi Harry vietti ennen Meghania? Pyöritti kahta povipommia samana iltana - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Muistatko, kuinka rajua poikamieselämää prinssi Harry vietti ennen Meghania? Pyöritti kahta povipommia samana iltana

Julkaistu: 6.6. 7:41

Rakkaus rauhoitti bileprinssin ja naistenmiehen maineessa olleen prinssi Harryn. Muistatko, ketkä kaikki julkkiskaunottaret prinssin käsipuolessa viihtyivät?

On kulunut muutama kuukausi siitä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan tekivät viimeisen edustustehtävänsä hovissa. Samalla päättyi aikakausi, jolloin Harryn jokaista liikettä seurattiin mediassa herkeämättä.

Harryn riehakkaat alkoholia ja naisia tulvineet poikamiesvuodet ovat takanapäin, ja prinssi on ilmoittanut haluavansa viettää seesteistä perhe-elämää poissa julkisuuden valokeilasta.

Harryn menneisyys Britannian bileprinssinä ei kuitenkaan helpolla unohdu, sillä suurin osa prinssin entisistä naisystävistä viihtyvät edelleen julkisuudessa.

Naisia prinssi Harryn elämässä on riittänyt aina. Raikulipojan maineessa olleen prinssin käsipuolessa ovat viihtyneet niin tv-juontajat, alusvaatemallit, laulajat kuin näyttelijätkin.

Meghan rauhoitti villiä poikamieselämää viettäneen Harryn.

Miljonäärin tytär Laura Gerard-Leigh oli Harryn ensirakkaus. Lauran isä oli sukkuloinut seurapiireissä koko ikänsä ja hän oli hyvää pataa Harryn isoisän prinssi Philipin kanssa. Nuorten ystävyys muuttui rakkaudeksi vuonna 2003 ja Laurasta tuli Harryn ihka ensimmäinen tyttöystävä. Prinssi oli korviaan myöten rakastunut, mutta nuori lempi ei kestänyt pitkään.

Laura Gerard-Leigh ei ole pysytellyt julkisuudessa 2000-luvun alun jälkeen. Vuonna 2015 brittimedia uutisoi hänen avioituvan Harryn isoveljen prinssi Williamin hyvän ystävän kanssa. Gerard-Leigh ei ole koskaan puhunut julkisuudessa hänen ja Harryn romanssista.

Harry ei jäänyt suremaan ensirakkautensa nuupahtamista, vaan suuntasi sinkkumarkkinoille. Pian eron jälkeen prinssi nähtiin useita kertoja lontoolaisissa yökerhoissa tv-juontaja Natalie Pinkhamin kanssa.

Natalie Pinkhamin ja Harryn kerrotaan tavanneen toisiaan säännöllisesti vielä ennen prinssin ja Meghanin häitä.

Pari ei koskaan vahvistanut seurustelusuhdetta julkisuudessa, mutta heistä otetut paparazzikuvat kielivät kyseessä olleen muutakin kuin pelkkä ystävyyssuhde.

Harryn lähipiiristä kerrottiin 2018, että Harry ja Natalie tapaavat toisiaan säännöllisesti edelleen ja käyvät usein pubissa vaihtamassa kuulumisia oluttuopin äärellä. Kun Harry rakastui Meghaniin hänen ja Natalien välit kuitenkin viilenivät, joka Daily Mailin tietojen mukaan on harmittanut tv-juontajaa.

– Hän on tuntenut Harryn vuosia ja ei ollut ainoastaan hänen ryyppykaverinsa, vaan uskottunsa, Daily Mailille kerrottiin.

Kahden lapsen äiti Pinkham on yksi seurapiirikekkereiden vakiokasvoja ja nykyään hän työskentelee Sky Newsilla F1-varikkotoimittajana.

Kaksi naista yhtenä iltana

Vuosi 2004 oli kiivasta aikaa prinssin rakkauselämässä. Harry iski silmänsä glamourmalli Lauren Popeen lontoolaisessa yökerhossa, jossa kaunotar oli vahingossa tönäissyt prinssiä. Malli on muistellut olleensa autuaan tietämätön punahiuksisen nuoren miehen kuninkaallisista sukujuurista.

– Olin humalassa, enkä tunnistanut häntä. Pyysin anteeksi ja jatkoin tanssimista. Sitten yhteinen ystävämme tuli luokseni ja sanoi miehen pyytäneen minut pöytäänsä. Kysyin kuka mies on. Minulle kerrottiin, että hän on prinssi Harry, Lauren Pope muisteli 2011.

Lauren Popen mukaan Harry olisi halunnut tavata hänet toistekin, mutta kaunottarella oli muita suunnitelmia. –Harry pyysi minua baariin, mutta minulla ei ollut aikaa meikata. En halunnut tavata Harrya räjähtäneen näköisenä. Menin paniikkiin ja kieltäydyin kutsusta.

Pikainen kohtaaminen yökerhossa toi Popelle roimasti julkisuutta ja malli on käyttänyt näkyvyyttä markkinoidakseen eri projektejaan. Hän luotsaa omaa hiustenpidennyksiä myyvää yritystään ja tekee DJ-keikkoja. Tv-katsojille hän on tullut tutuksi muun muassa Glamourelämää Essexissä -tosi-tv-sarjasta.

Samana iltana Harryn kainalossa viihtyi myös toinen mallikaunotar Cassie Sumner, joka hänkin otti kaiken ilon irti julkisuudesta. Miestenlehdissä poseerannut Sumner hihitteli Mirror-lehdelle, ettei prinssi ollut pystynyt pitämään näppejään erossa hänestä.

– Harry oli juhlatuulella. Tiesin, että hän oli pussaillut Laurenin kanssa samana iltana. Hän vaikutti todella humalaiselta, koska oli juonut koko illan.

Sumner kertoi Harryn silitelleen hänen reittään ja pyytäneen hänen puhelinnumeroaan. Malli ei kuitenkaan lämmennyt prinssin lähentely-yrityksille.

– Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en ollut hänestä kiinnostunut. Pidän lihaksikkaimmista miehistä, Sumner summasi.

Cassie Sumner antoi pakit prinssi Harrylle, koska prinssi ei ollut tarpeeksi lihaksikas.

Chelsy säikähti julkisuutta

Yöllisten kohtaamisten jälkeen Harry löysi viimeinkin elämäänsä tosi rakkauden. Harry tapasi Zimbabwesta kotoisin olevan Chelsy Davyn vuoden 2004 alussa Kapkaupungissa, kun prinssi vietti välivuottaan.

Ei kestänyt kauaa kun Davy nähtiin prinssin rinnalla edustustilaisuuksissa. Davy tapasi kuningattaren ja osallistui prinssi Charlesin syntymäpäiville. Davy vaikutti tulleen nopeasti osaksi kuninkaallista perhettä.

Harrylla on erityisen läheiset välit ex-tyttöystäväänsä Chelsy Davyyn, joka kutsuttiin myös hänen ja Meghanin häihin 2018.

Brittimedia oli varma, että Harry kosisi vaaleaa kaunotarta. Suhde oli kuitenkin myrskyisä ja rakkaudessa oli useita karikkoisia vaiheita, joiden aikana prinssi haki lohtua toisten naisten sylistä.

Harryn ja Chelsy Davyn on-off-suhde kesti noin seitsemän vuotta. Vuonna 2011 Harry ilmoitti julkisuudessa olevansa ”100-prosenttisesti sinkku”.

Chelsy Davy kertoi The Timesin haastattelussa 2016 kokeneensa julkisuusmylläkän äärimmäisen raskaaksi. Davy kuvaili Harryn rinnalla vietettyjen vuosien olleen yhtä hullunmyllyä, sillä hän tuli kirjaimellisesti Afrikan savannilta, eikä hän ollut koskaan joutunut käsittelemään julkisuutta.

– Se oli hullua, pelottavaa ja epämukavaa. Julkisuudessa eläminen oli hyvin vaikeaa. En selvinnyt siitä, Davy kuvaili.

Harrylla oli hänen ja Chelsy Davyn eron aikana lyhyitä suhteita muun muassa laulaja Natalie Imbruglian (kuvassa), herttuatar Catherinen ystävättären Astrid Harbordin, D.C:n täydelliset naiset -sarjasta tutun Catherine Ommanneyn, juontaja Caroline Flackin ja norjalaislaulaja Camilla Romestrandin kanssa.

Harry ja Chelsy Davy ovat pysyneet hyvinä ystävinä eron jälkeen ja prinssi kutsui ex-tyttöystävänsä häihinsä. Hovin lähteiden mukaan Harry olisi jopa soittanut Davylle hänen ja Meghanin häitä edeltävänä iltana.

– Se oli heidän viimeinen puhelunsa hyvästien jättämiseksi ja he molemmat tunnustivat, että Harry on jatkamassa eteenpäin. Chelsy oli aika tunteikas siitä kaikesta, hän oli kyynelissä eikä melkein mennyt häihin, lähde kertoi.

Eron jälkeen Harrylla oli romanssit alusvaatemallina ja näyttelijänä toimineen Florence Brudenell-Brucen, tarjoilija Jessica Donaldsonin ja laulaja Mollie Kingin kanssa.

Cressida teki vaikean päätöksen

2012 prinssin serkku prinsessa Eugenie esitteli Harryn ja näyttelijä-malli-tanssija Cressida Bonasin toisilleen. Siitä alkoi Harryn toinen pitkä parisuhde, joka kesti noin kaksi vuotta.

Kuninkaallisasiantuntija Katie Nichollin mukaan Bonas jätti Harryn samasta syystä kuin Chelsy Davykin. Suhteen mukanaan tuoma julkisuus kävi hänen voimilleen.

Nicholl on kertonut The Sunin haastattelussa Bonasin ymmärtäneen, ettei hän voisi tulevaisuudessa elää ”normaalia” elämää, jos hän pysyisi Harryn kanssa.

– Cressida oli katsonut tv:stä koostetta Williamin, Katen ja Georgen vierailusta Australiaan ja Uuteen-Seelantiin ja säikähtänyt pahanpäiväisesti. Hän ei missään nimessä halunnut hänen kohdistuvan samanlaista huomiota ja hän sanoi siitä Harrylle.

Cressida Bonas on suunnittelee omia häitään, eikä ole halunnut kommentoida ex-rakkaansa tekemisiä julkisuudessa.

Bonasilla on riittänyt viime aikoina kiireitä omien hääsuunnittelujensa kanssa. Hänen oli tarkoitus avioitua Harry Wenthworth-Stanleyn kanssa elokuussa, mutta koronaepidemia pakotti paria siirtämään häitään.

Prinssi Harrysta hän on ollut vaitonainen, mutta totesi toukokuussa Telegraphin haastattelussa, että pelkäsi seurapiirikaunottaren leiman seuraavan häntä eron jälkeen loppuelämän.

– Työskentelen ankarasti ja rakastan työtäni. Toivon, että roolini näyttävät ihmisille mihin pystyn ja että haluan mennä eteenpäin, näyttelijänä uraa luova Bonas sanoi Telegraphille.

Sinkkumarkkinoille palannut Harry löysi nopeasti lohduttajan laulaja Ellie Gouldingista. Goulding vahvisti parin läheiset välit australialaisen The Project TV:n haastattelussa 2016, jolloin häntä tentattiin hänen ja Harryn suhteesta.

– Etkö ole hankkimassa lasta prinssi Harryn kanssa? Gouldingilta kysyttiin.

– En todellakaan. Minä vähän aavistelin, että otatte Harryn puheeksi, kiusaantunut laulaja vastasi.

Harrylla oli lyhyt suhde laulaja Ellie Gouldingin kanssa, ennen kuin hän tapasi Meghanin kesällä 2016.

Harryn on kerrottu olevan hyvissä väleissä ex-tyttöystäviensä kanssa ja erityisen läheiset välit hänellä on Chelsy Davyyn. Brittimedian mukaan prinssi järjesti maaliskuun lopussa vielä vihonviimeiset juhlat ennen hovista lähtöään.

Kutsuvieraiden joukossa oli Chelsy Davy, jonka näkeminen väitteiden mukaan sykähdytti prinssiä kaikista eniten.

– Hän ei voinut uskoa silmiään, kun hän näki Chelsyn. Harry halasi häntä pitkään ja oli innoissaan siitä, että Chelsy oli tullut paikalle. Heillä on voimakas yhteys, lähipiiristä kerrotaan The Sun -lehdelle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?