William ja Catherine järjestivät todellisen yllätyksen vanhainkodin asukkaille – pian yksi heistä antoi herttuaparille varsin suoran palautteen - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

William ja Catherine järjestivät todellisen yllätyksen vanhainkodin asukkaille – pian yksi heistä antoi herttuaparille varsin suoran palautteen

William ja Catherine ilahduttivat Cardiffissa sijaitsevan vanhainkodin asukkaita.

Julkaistu: 22.5. 11:51

Prinssi William ja herttuatar Catherine ilahduttivat walesilaisen vanhainkodin asukkaita juontamalla heille etäbingoa tietokoneen välityksellä.

Cambridgen herttuapari, prinssi William ja herttuatar Catherine onnistuivat hiljattain yllättämään Cardiffissa sijaitsevan vanhainkodin asukkaat ja hoitohenkilökunnan totaalisesti.

Koronaviruspandemian vuoksi kyseisessä vanhainkodissa pelattiin keskiviikkona perinteistä bingoa etäyhteyden ja Zoom-sovelluksen avulla, kunnes yhtäkkiä ruutuun ilmestyivät William ja Catherine. Herttuaparilla oli mukanaan oma bingolaite, jonka avulla he antoivat vanhainkodin asukkaille seuraavan bingonumeron.

– Catherine valitsee nyt ensimmäisen pallomme, William nauroi kameralle.

– Ensimmäinen numero on 58, viisi ja kahdeksan, Catherine totesi hetken päästä.

William ja Catherine yllättivät vanhainkodin asukkaat ilmestyessään ruutuun.

Kuvakaappaus bingohetkestä.

Bingohetken päätteeksi voittajaksi selviytyi Joan-niminen vanhempi nainen. William utelikin häneltä, miten herttuapari Joanin mielestä pärjäsi bingojuontajina.

– Todella hyvin, mutta ei ihan niin hyvin kuin olisi pitänyt, Joan totesi saaden kaikki ympärillään nauramaan, herttuaparin mukaan lukien.

– Koitamme pärjätä paremmin ensi kerralla, William vastasi nauraen.

Hovi jakoi videon hellyttävästä bingohetkestä myös herttuaparin virallisella Instagram-tilillä. Video on herättänyt paljon ihastusta herttuaparin seuraajien joukossa. Williamia ja Catherinea kiitellään kommenteissa vuolaasti siitä, että he ottavat niin sanotut tavalliset ihmiset huomioon koronakriisin keskellä.

– Katsokaa heitä, niin välittäviä ja ihania. Olen niin ylpeä Cambridgen herttuasta ja herttuataresta. Kiitos, että saatte ihmiset hymyilemään, eräs kiitteli kommentissaan.

– On mahtavaa nähdä William ja Catherine soittamassa videopuheluita näyttääkseen rakkautensa ja tukensa. Mahtavaa työtä, komppasi toinen.

– Tämä on yksi parhaista asioista, joita olen nähnyt. Mahtavaa työtä kuninkaallisilta, totesi kolmas.

William ja Catherine ilahduttivat Cardiffissa sijaitsevan vanhainkodin asukkaita.

William ja Catherine lapsineen ovat parhaillaan eristäytyneet Norfolkissa sijaitsevaan Anmer Halliin, joka on parille rakas loma-asunto ja myös entinen koti. Brittimediat ovat kertoneet Georgen ja Charlotten saaneen kotiopetusta äidiltään ja isältään, kuten monissa tavallisissa kodeissa ympäri maailman.

Koska hovi ottaa koronatilanteen hyvin vakavasti, eivät kuninkaalliset saa tavata muita perheenjäseniään lainkaan. Kuningatar Elisabet ja prinssi Philip ovat eristäytyneet Windsoriin, ja prinssi Charles oli karanteenissa sairastettuaan koronan. Harry ja Meghan puolestaan asuvat tällä hetkellä Los Angelesissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?