Harry ja Meghan jättivät kuninkaallisen elämän –kehonkielenasiantuntija huomasi heti selkeän muutoksen herttuaparin olemuksessa - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Harry ja Meghan jättivät kuninkaallisen elämän –kehonkielenasiantuntija huomasi heti selkeän muutoksen herttuaparin olemuksessa

Sussexin herttuapari muutti Los Angelesiin, jossa Meghan loi uraa näyttelijänä ennen hänen ja Harryn avioitumista.

Julkaistu: 19.4. 21:53

Harry ja Meghan ovat tutustuneet uuteen kotikaupunkiinsa hyväntekeväisyyden merkeissä. Kehonkielenasiantuntijan mukana Meghan on suorastaan puhjennut kukkaan Los Angelesissa.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan jalkautuivat aiemmin tällä viikolla uuden kotikaupunkinsa Los Angelesin kaduille keskellä koronaepidemiaa.

Daily Mailin mukaan Harry ja Meghan kuvattiin kaupungissa ensimmäistä kertaa keskiviikkona. Herttuatar Meghan oli peittänyt suunsa ja nenänsä hengityssuojaimella ja Harry huivilla. Molemmat olivat pukeutuneet arkisesti ja he kiersivät suojavarusteissaan viemässä ruokaa paikallisille, apua tarvitseville ihmisille.

CNN:n mukaan pari toimi Project Angel Food -järjestön vapaaehtoisina. Järjestö toimittaa räätälöityjä aterioita kroonisesti sairaille ihmisille, ja sen palvelulla on valtavasti kysyntää koronapandemian keskellä. Harry ja Meghan veivät ruokalähetyksiä yhteensä 20 kotitalouteen.

Kehonkielenasiantuntija Judi James arvioi Daily Mailille, että pari vaikuttaa koronaepidemiasta huolimatta olevan aikaisempaa onnellisempi. Kehonkielenasiantuntija kuvailee parin ulkoilun olleen kuin romanttisesta komediasta.

– Kaunis näyttelijätär ja hänen valeasuinen prinssinsä tekemässä hyväntekeväisyyttä Yhdysvalloissa, James runoilee Daily Mailille.

Kehonkielenasiantuntija arvioi, että herttuaparin olemus ja eleet vaikuttavat siltä, kuin taakka olisi pudonnut heidän harteiltaan. Jamesin mukaan erityisesti Meghan vaikuttaa olevan Los Angelesissa nyt omassa elementissään.

– Meghanin helpotus on melkein käsinkosketeltavaa. Kuluneissa housuissaan hän näyttää naiselta, joka on nyt vapaa olemaan oma itsensä, James luonnehtii.

– Hänen hymynsä ja rentoutensa osoittavat, että hän on nauttii siitä, että on takaisin Yhdysvalloissa ja työn touhussa.

Jamesin mukaan Harry sen sijaan ei uhku aivan samanlaista itsevarmuutta kuin vaimonsa. James arvioikin brittilehdelle, että Harry vaikuttaa vasta totuttelevan uuteen arkeensa Los Angelesissa.

– Hän vaikuttaa mieheltä, jolle vaimo opettaa varovasti hommia. Harryn katse on paikoin varovainen ja hän pitää katseensa maassa, vaikka Meghan motivoi ja tukee häntä.

Harry ja Meghan jättivät hovin virallisesti maaliskuun lopussa.

Aiemmin tällä viikolla prinssi Harryn ystävä, antropologi Jane Goodall kertoi julkisuudessa, että Amerikkaan muutto on ollut Harrylle haaste.

Goodall sanoi Radio Timesille, että Harry on joutunut tekemään todella suuria elämänmuutoksia Yhdysvaltoihin muuton myötä.

– En tiedä, mitä hän aikoo esimerkiksi uransa suhteen. Olen ollut hänen kanssaan tekemisissä ja uskon, että hän kokee elämän hieman haastavaksi juuri nyt, Goodallin kerrotaan sanoneen Radio Timesille.

Aluksi Harry, Meghan ja Archie muuttivat Englannista Vancouverinsaarelle Kanadaan, josta he muuttivat Yhdysvaltoihin Los Angelesiin. Meghan on kotoisin Los Angelesista, jossa hän myös loi uransa näyttelijänä ennen avioitumistaan prinssi Harryn kanssa.

People-lehden lähteen mukaan perhe asuu suljetulla asuinalueella ja ei ole juurikaan uskaltautunut ulos kodistaan aluetta riivaavan koronavirusepidemian vuoksi.

Herttuaparin lähipiiristä on kerrottu, että Meghan aikoo palata näyttelemisen pariin. Harry ja Meghan eivät itse ole juurikaan kommentoineet tulevaisuudensuunnitelmiaan julkisuudessa.

Tuoreissa lausunnoissaan Harryn ystävä Goodall puhui myös siitä, että Harry on tottunut metsästämään yhdessä isoveljensä prinssi Williamin kanssa. Hän tosin sanoi uskovansa, että Harry lopettaa harrastuksensa eläinrakkaan Meghanin vuoksi.

– Luulen, ettei Harry enää metsästä, koska herttuatar Meghan ei pidä siitä. Luulen, että metsästäminen on Harryn osalta ohi, Goodall kommentoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?