Prinssi Harry ikävöi ystäviään – WhatsApp-viestien sävy muuttui radikaalisti - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Harry ikävöi ystäviään – WhatsApp-viestien sävy muuttui radikaalisti

Prinssi Harryn kerrotaan ikävöivän ystäviään ja viestittelevän näiden kanssa entistä tiiviimmin.

7.2.2020 12:54

Prinssi Harryn kerrotaan ikävöivän brittiystäviään Kanadaan muuton seurauksena. Britannian prinssi Harry ja hänen puolisonsa herttuatar Meghan järisyttivät brittimonarkiaa tammikuussa ilmoittamalla vetäytyvänsä rooleistaan hovissa ja jakavansa tulevaisuudessa aikansa Britannian ja Pohjois-Amerikan välillä pienen poikansa Archien kanssa.

Nyt brittilehdet Daily Mail ja The Sun kertovat Harryn ikävöivän kovasti ystäviään Britanniassa. Sisäpiirin lähde kertoo The Sunille Harryn kuuluneen vuosien ajan ystäviensä kanssa WhatsApp-ryhmään, jossa kaverukset pitävät tiiviisti yhteyttä toisiinsa. Harryn kerrotaan aktivoituneen viestittelyssä Kanadaan muuton myötä ja olevan aktiivisempi kuin koskaan aikaisemmin.

Aiemmin Harryn on väitetty etääntyneen ystävistään sen jälkeen, kun hän avioitui Meghanin kanssa toukokuussa 2018.

– Harry on kuulunut ystäviensä kanssa WhatsApp-ryhmässä vuosien ajan ja käyttää ryhmää nyt enemmän kuin koskaan ennen.

– Harry ei ajattele, että hänen pitäisi olla pitämättä yhteyttä ystäviinsä, jotka hän on tuntenut koko ikänsä, vain sen vuoksi, että hän asuu toisella puolen maailmaa, sisäpiirin lähde paljastaa.

Lähteen mukaan Harry lähettää viestiryhmään jatkuvasti hauskoja kuvia ja videoita.

Onnelliset Harry ja Meghan kihlajaiskuvassaan marraskuussa 2017.

Aiemmin lehtijutuissa on väitetty, että Harry ja Meghan ovat viime vuosina ottaneet etäisyyttä Harryn hyviin ystäviin. Sen sijaan herttuaparin on väitetty lähentyneen entistä enemmän silmäätekevien ystäviensä, kuten Serena Williamsin ja George Clooneyn kanssa.

Tatler-lehden viime toukokuussa julkaisemassa jutussa väitettiin Harryn hylänneen lapsuudenystävänsä Tom ”Skippy” Inskipin. Lehden mukaan Skippy oli varoittanut Harrya olemaan naimatta Meghania, minkä vuoksi Harry hylkäsi ystävänsä. Lehtiväitteistä huolimatta Skippy kuitenkin osallistui Harryn ja Meghanin häihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?