Herttuatar Catherine yllätti kuninkaallisfanin kesken edustustilaisuuden – teki erikoisen paljastuksen prinssi Williamista - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Catherine yllätti kuninkaallisfanin kesken edustustilaisuuden – teki erikoisen paljastuksen prinssi Williamista

Kuvituskuva
Julkaistu: 16.1. 10:03

Cambridgen herttuatar Catherine paljasti, ettei William halua pariskunnan perheeseen enempää lapsia.

Herttuatar Catherine ja prinssi William vierailivat keskiviikkona Yorkshiressa sijaitsevassa Khidmat-keskuksessa, jossa he intoutuivat keskustelemaan paikallisten kanssa.

Cambridgen herttuatar keskusteli pitkään kuninkaallisfaniksi tunnustautuvan Josh Macplacen kanssa. Macplace paljasti keskiviikkona People-lehdelle, että Catherine tuli keskustelun lomassa Catherine, 38, paljastaneeksi, että herttuaparin lapsiluku on mitä todennäköisimmin täynnä.

Herttuatar Catherine kertoi vieraillessaan Yorkshiressa, ettei prinssi William halua enempää lapsia.

Herttuatar Catherine kertoi vieraillessaan Yorkshiressa, ettei prinssi William halua enempää lapsia.

Williamilla ja Catherinella on kolme yhteistä lasta: prinssi George, 6, prinsessa Charlotte, 4, sekä vuoden ikäinen prinssi Louis. Macplace paljasti Peoplelle antamassaan haastattelussa kertoneensa herttuattarelle, että onnitteli häntä kortilla jokaisen lapsen syntymän jälkeen. Catherine totesi, että neljättä lasta perheeseen ei todennäköisesti enää ole tulossa.

– En usko, että William haluaa enempää lapsia, Macpalce kertoi Catherinen vastanneen.

Keskustelutuokion päätteeksi Catherine halasi 25-vuotiasta, aspergerin oireyhtymää sairastaa Mcplacea. Mcplacen mukaan herttuatar kiitti häntä halauksesta.

Cambridgen herttuapari astui keskiviikkona ensimmäistä kertaa julkisuuteen brittihovia ravistelleen kohun jälkeen.

Cambridgen herttuapari astui keskiviikkona ensimmäistä kertaa julkisuuteen brittihovia ravistelleen kohun jälkeen.

Vierailu Khidmat-keskuksessa oli Cambridgen herttuaparin ensimmääinen yhteinen edustustilaisuus sen jälkeen, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan kohauttivat Britannian kuninkaallista perhettä päätöksellään astua syrjään hovin ytimestä. Paikalliset kertoivat kuitenkin Peoplelle, etteivät William ja Catherine antaneet viimeaikaisen kohun häiritä.

– William ei antanut viimeaikaisen draaman näkyä. Rakastan kuninkaallista perhettä ja vaikutuin hänestä, Rukshar Parveen, 20, kertoi Peoplelle.

Vielä viime helmikuussa herttuatar Catherinen uskottiin haaveilevan neljännestä lapsesta. Herttuaparin Pohjois-Irlannin vierailulla Catherine keskusteli paikallisen Alan Barrin kanssa, jolla oli mukanaan viiden kuukauden ikäinen James-vauva. Catherine ei voinut vastustaa pientä lasta, vaan leperteli tälle innoissaan.

– Vauva numero neljä, Barr rohkaistui tuolloin kysymään.

– Luulen, että William voisi olla siitä vähän huolissaan, Barr kertoi Catherinen naurahtaneen vastaukseksi.

Catherine vieraili keskiviikkona Khidmat-keskuksessa, missä hän intoutui keskustelemaan paikallisten kanssa.

Catherine vieraili keskiviikkona Khidmat-keskuksessa, missä hän intoutui keskustelemaan paikallisten kanssa.

Cambridgen herttuapari pysähtyi keskiviikkona tervehtimään kansalaisia myös Bradfordissa City Hallin edustalla. Daily Mailin mukaan heidät otettiin vastaan suurten suosionosoitusten kera. Paikalle oli kerääntynyt erityisesti nuoria ja lapsia, jotka heiluttivat maan lippuja osoittaakseen kunniaa herttuaparille.

Tuoreimmat osastosta