Prinssi Harry ja prinssi William julkaisivat yhteisen lausunnon juuri ennen kriisikokousta – kiistävät väitteet kiusaamisesta - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Harry ja prinssi William julkaisivat yhteisen lausunnon juuri ennen kriisikokousta – kiistävät väitteet kiusaamisesta

Prinssi Harry ja prinssi William julkaisivat yhteisen lausunnon

Prinssi Harry ja prinssi William julkaisivat yhteisen lausunnon

Julkaistu: 13.1. 15:00

Veljekset tuomitsevat kärkkäästi mediassa esitetyt väitteet, jotka koskevat prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vetäytymispäätöstä.

Prinssi Harry ja prinssi William ovat julkaisseet yhteisen lausunnon vain hieman ennen kuninkaallisen perheen kriisikokousta, joka koskee Harryn ja Meghanin vetäytymispäätöstä. Tiedote julkaistiin lukuisissa brittimedioissa.

Tiedotteessa Harry ja William kommentoivat kärkkäästi maanantaina julkaistua artikkelia, jossa kerrottiin heidän väleistään. The Timesin artikkelissa anonyymi lähde kertoi, että Harry ja Meghan joutuivat vetäytymään hovista Williamin ”kiusaamisen” takia, eikä William hyväksynyt Meghania.

– Vaikka asia on selvästi kielletty, eräässä sanomalehdessä julkaistiin tänään väärää tietoa Sussexin herttuan ja Cambridgen herttuan välisestä suhteesta, tiedotteessa luki.

– Veljille, jotka välittävät niin paljon mielenterveyttä koskevista asioista, asian käsittely tällä tavalla on hyvin loukkaavaa ja haitallista, veljekset tuomitsivat tiedotteessa.

Kuninkaallinen perhe pitää maanantaina kello 16 Suomen aikaa historiallisen kriisikokouksen kuningatar Elisabetin kartanossa Sandringhamissa. Kuningatar haluaa saada selkeyden Sussexin herttuaparin uusiin rooleihin Iso-Britannian kuninkaallisessa perheessä.

Läsnä ovat kuningattaren ja Harryn lisäksi myös ainakin Harryn isä, prinssi Charles sekä prinssi William.

Herttuatar Meghan ei kuitenkaan aio palata Isoon-Britanniaan hätäkokousta varten. Sisäpiirilähteet ovat kertoneet Hello-lehdelle, että Meghan aikoo tiettävästi osallistua kokoukseen puhelimitse Kanadasta, minne hän lensi torstaina vietettyään Britanniassa vain kolme päivää.

Tuoreimmat osastosta