Prinssi Harry, herttuatar Meghan ja pikku-Archie viettävät joulun Kanadassa – perhe nauttii yksityisyydestä salaisessa paikassa

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan aikovat viettää joulun salaisessa paikassa. Joulua heidän kanssa viettää pikku-Archien iloksi myös Meghanin Doria-äiti.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan viettävät joulua salaisessa osoitteessa Kanadassa.

21.12.2019 12:19

Prinssi Harry, 35, ja herttuatar Meghan, 38, ovat lähteneet Kanadaan viettämään joulua, uutisoivat muun muassa Daily Mail, The Sun ja Elle.

Harry ja Meghan pitävät nyt kuuden viikon tauon kuninkaallisista velvollisuuksistaan. He lensivät kahdeksan kuukauden ikäisen Archie-poikansa kanssa salaiseen määränpäähän. Koko perhe on pitänyt matalaa profiilia poistuttuaan Britanniasta.

Jo marraskuussa brittihovissa kuohui, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan kertoivat kuningatar Elisabetille jättävänsä väliin perinteisen joulunvieton Sandringhamissa.

Joulu on perinteisesti ollut tärkeä juhla kuningasperheelle, ja erityisesti Elisabet on noudattanut perinteitään uskollisesti vuosikymmenten ajan. Harryn ja Meghanin päätös herätti hämmästystä.

Päätöksen taustalla kerrottiin olevan herttuaparin ”tarve saada ladata akkujaan” rankan vuoden jälkeen. Daily Mail kuitenkin huomautti, että joulunvietto erillään prinssi Williamista, herttuatar Catherinesta ja muusta kuninkaallisesta perheestä ei ainakaan helpota prinssiveljesten tulehtuneita välejä.

Huolta on herätti varsinkin prinssi Harryn kommentti tuoreessa dokumentissa siitä, ettei hän ole Williamin kanssa enää ”samalla polulla”.

Herttuaparin huhutaan myös tarvitsevan aikaa, jotta he voivat suunnitella rauhassa seuraavan vuoden aikatauluja ja suunnitelmia.

Meghan ja Harry matkasivatkin jo kiitospäiväksi Meghanin äidin luo Kaliforniaan. Daily Mailin nimettömien sisäpiirilähteiden mukaan Sussexin herttuapari on kyllästynyt elämään julkisuuden valokeilassa Britanniassa ja etsi samalla kakkoskotia Kaliforniasta.

Herttuatar Meghanilla ja prinssi Harrylla on kahdeksan kuukauden ikäinen poika Archie.

Sussexin herttuaparin matka on nyt jatkunut Yhdysvalloista Kanadaan. Meghan asui Kanadassa seistemän vuotta näytellessään Pukumiehet-sarjassa.

Tällä hetkellä Meghan ja Harry nauttivat perheensä yksityisyydestä salaisessa osoitteessa. Myös Meghanin Doria-äiti viettää joulun herttuaparin ja Archien kanssa. Tarkoituksena on myös tavata Meghanin ystäviä, kuten Stylisti Jessica Mulroyneyta ja tämän Ben-puolisoa.

– He ovat tuskin astuneet jalallaan ovesta ulos ja ovat nauttineet perheen laatuajasta yhdessä, sisäpiirin lähde kertoi Daily Mailille.

Sussexin herttuapari ei osallistu tänä vuonna kuningatar Elisabetin järjestämiin jouluperinteisiin.

Lehden lähteen mukaan perhe nauttii kanadalaisesta ystävällisyydestä ja kauniista maisemista. Vielä ei tiedetä milloin prinssi Harry ja herttuatar Meghan aikovat palata Britanniaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?