Herttainen video julki: 3-vuotias prinssi Oscar valitsi määrätietoisesti joulukuusen perheelleen – lopputulos ihastuttaa

Ruotsin pikkuprinssi Oscar pääsi tekemään tärkeän valinnan.

18.12.2019 14:45

Ruotsin kuningasperhe on viime päivinä valmistautunut joulunviettoon ja edustanut erilaisissa jouluun liittyvissä tapahtumissa. Keskiviikkona mukaan pääsi myös 3-vuotias prinssi Oscar, joka lähti vanhempiensa kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin kanssa kuusikaupoille.

Perhe sai valita kuusensa Ruotsin maataloustieteellisen yliopiston valikoimista, kun yliopiston oppilaat saapuivat kuusivalikoiman kanssa Kuninkaanlinnalle tapaamaan kruununprinsessaa. Ruotsissa on noudatettu samaa perinnettä jo 1960-luvulta lähtien. Yleensä perhe on valinnut kuusen yhteistyöllä, mutta tänä vuonna tärkeä tehtävä lankesi Oscarin harteille.

Pikkuruinen Oscar saapui paikalle tomerasti tummansiniseen takkiin puettuna. Hovi julkaisi Instagramissa suloisen videon, jossa näkyy, miten hän piti molempia vanhempiaan käsistä ja pomppi innosta tasajalkaa. Pian prinssi kätteli paikalla olleita ihmisiä ja siirtyi tutkailemaan kuusia.

Oscar valitsi kuusien joukosta pikkuruisen, hieman itseään lyhyemmän kuusen ja kiikutti sen vanhempiensa luo. Lopulta perhe poistuikin paikalta pienen ja pyöreän joulupuun kanssa.

Kruununp

Video kuusta valitsevasta prinssi Oscarista ihastuttaa Instagramissa. Erityisesti kommentoijat ovat kiinnittäneet huomiota siihen, että vasta 3-vuotias prinssi kättelee kauniisti yliopiston opiskelijoita.

– Niin suloinen pieni prinssi, joka on oppinut kättelemään!

– Oscar on niin herttainen.

– Hyvä valinta Oscar.

– Hän on niin suloinen. Hauska nähdä, ettei hän vaikuta enää yhtään niin ujolta ja ehkä hänestä on kiva tehdä jotain virallista vain vanhempien kanssa, ilman Estelleä.

Oscarin isosisko, 7-vuotias prinsessa Estelle on tuttu näky hovin edustustilaisuuksissa. Välitön ja reipas Estelle on hurmannut Ruotsalaiset, sillä hän muistuttaa suuresti äitiään ja osallistuu aina reippaasti edustustilaisuuksiin.

Nykyään Estelle on ekaluokkalainen ja viettää päivänsä koulussa.

Estelle, kuningas Kaarle Kustaa, Oscar, Victoria ja kuningatar Silvia tervehtivät kansaa huhtikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?