Prinssi Andrew’ta syyttävä nainen esitti kovia väitteitä – kertoi ”vastenmielisestä” käynnistä yökerhossa: ”Minun oli pidettävä hänet tyytyväisenä” - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi Andrew’ta syyttävä nainen esitti kovia väitteitä – kertoi ”vastenmielisestä” käynnistä yökerhossa: ”Minun oli pidettävä hänet tyytyväisenä”

Virginia Giuffre kertoi oman versionsa tapahtumista BBC:n pitkässä haastattelussa.

Virginia Giuffre kertoi oman versionsa tapahtumista BBC:n pitkässä haastattelussa.

Julkaistu: 3.12. 2:04

Prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttävä nainen kuvaili tapahtumia laajassa tv-haastattelussa.

Britannian prinssi Andrew’ta seksiin pakottamisesta syyttänyt Virginia Giuffre haukkui maanantai-iltana televisiossa nähdyssä haastattelussa prinssin selitykset tapahtuneesta ”naurettaviksi tekosyiksi”. BBC:n Panorama-ohjelman laajassa haastattelussa Giuffre anoi brittiyleisöltä tukea syytöksilleen.

– Tämä on minusta hevonp*skaa. Hän tietää mitä tapahtui, minä tiedän mitä tapahtui. Ja ainoastaan yksi meistä puhuu totta, Giuffre sanoi haastattelussa.

Giuffre on yksi monimiljonääri Jeffrey Epsteiniin liittyvän seksiskandaalin päätodistajista. Epstein teki elokuussa itsemurhan vankisellissään, jonne oli päätynyt syytettynä alaikäisiin kohdistuneesta ihmiskaupasta.

Erittäin hyvin verkostoituneen Epsteinin ystäväpiiriin kuului suuri määrä maailman maiden johtajia, kuten presidentit Bill Clinton ja Donald Trump. Epstein tuomittiin jo vuonna 2008 hyväksikäytöstä myönnettyään ostaneensa seksiä alaikäiseltä.

Haastattelussa nyt 35-vuotias kahden lapsen äiti kertoi Epsteinin ystävän, perijätär Ghislaine Maxwellin rekrytoineen hänet Epsteinin palvelukseen. Tuolloin 17-vuotias tyttö oli karannut kotoaan ja omien sanojensa mukaan erittäin haavoittuva.

Giuffren mukaan Maxwell johdatti hänet huoneeseen, jossa Epstein odotti alastomana. Tuolloin Virginia Roberts -nimellä tunnettu nainen on kertonut matkustaneensa Epsteinin mukana ympäri maailmaa vuosina 2001–2002 ja tehneensä seksuaalisia tekoja Epsteinille ja tämän tuttaville. Näissä yhteyksissä hän kohtasi myös prinssi Andrew’n.

Haastattelussa hän kuvaili käyntiä yökerhossa Epsteinin ja Andrew’n kanssa. Giuffren mukaan Andrew hikoili ”kuin olisi satanut”, jota hän piti vastenmielisenä.

– Mutta tiesin että minun on pidettävä hänet tyytyväisenä koska sitä Jeffrey ja Ghislaine odottivat minulta.

Giuffren mukaan Maxwell määräsi hänet tekemään Andrew’lle saman kuin hän oli tehnyt Epsteinille. Hän kertoo menneensä prinssin kanssa makuuhuoneeseen harrastamaan seksiä.

– Minulle tuli siitä paha olo. En odottanut tällaista kuninkaalliselta, sellaiselta jota kunnioittaa ja ihailee - kuninkaalliselta perheeltä, hän sanoi haastattelussa.

Hän myös väitti ilmoittaneensa tapahtumista Lontoon poliisille, joka ei kuitenkaan reagoinut asiaan.

Giuffre sanoi harrastaneensa seksiä Andrew’n kanssa kolmesti Lontoossa, New Yorkissa ja Epsteinin yksityissaarella Yhdysvaltain Neitsytsaarilla. Hän kertoi Maxwellin takavarikoineen hänen passinsa, jotta hän ei voinut paeta saarelta.

Todisteena tapahtuneesta Giuffre on esitellyt valokuvaa, jossa prinssi Andrew’n nähdään pitävän kättään nuoren tytön lanteilla. Kuvassa esiintyy myös Maxwell, jonka on väitetty rekrytoineen paljon alaikäisiä tyttöjä miehen käyttöön. Giuffre kertoi antaneensa kuvan itse asiaa tutkiville viranomaisille.

Prinssi Andrew on kiistänyt syytökset painokkaasti ja kieltänyt koskaan tavanneensa tyttöä. Kohutun valokuvan väitetyllä ottohetkellä hän on sanonut olleensa pizzeriassa tyttärensä, prinsessa Beatricen kanssa.

Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein.

Prinssi Andrew.

Prinssi Andrew.