Mikä muodonmuutos! Kruununprinsessa Victoria liihotti yllättäen punaiselle matolle – valitsi ylleen nuorten muotivaatteen - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Mikä muodonmuutos! Kruununprinsessa Victoria liihotti yllättäen punaiselle matolle – valitsi ylleen nuorten muotivaatteen

Victoria pukeutui yllättäen rennosti pörröiseen bomber-takkiin.

Victoria pukeutui yllättäen rennosti pörröiseen bomber-takkiin.

Julkaistu: 22.11. 13:39

Ruotsin kruununprinsessapari lensi Lontooseen nauttimaan suurmusikaalin ensi-illasta.

Ruotsin kruununprinsessa Victoria, 42, lensi aiemmin tällä viikolla Britanniaan puolisonsa prinssi Danielin, 46, kanssa.

Pariskunta vieraili keskiviikkoiltana ruotsalaistuottaja Max Martinin ensimmäisen suurmusikaalin ensi-illassa Shaftesburyn teatterissa Lontoossa.

Ruotsalainen Expressen-lehti kirjoittaa, että punaiselle matolle kokoontui muitakin tunnettuja ruotsalaisia tukemaan kuuluisaa lauluntekijää & Juliet -musikaalin ensi-illassa. Victoria ja Daniel olivat heidän joukossaan.

– Tämä on kruununprinsessaparin yksityinen matka, joten hovi ei kommentoi sitä mitenkään, kertoo hovin tiedotuspäällikkö Margaret Thorgren Expressenille.

Kruununprinsessa valitsi tilaisuuteen ylleen Giambattista Vallin H&M-malliston luomuksen ja trendikkään takin.

Kruununprinsessa valitsi tilaisuuteen ylleen Giambattista Vallin H&M-malliston luomuksen ja trendikkään takin.

Tunnettujen ruotsalaisten, kuten laulajatähti Robynin ja kruununprinsessaparin lisäksi punaisella matolla nähtiin muide keskiviikkona maailmantähdet Ed Sheeran, Simon Cowell, Liam Payne, Nicole Scherzinger ja Jessie J.

Victoria oli valinnut punaiselle matolle poikkeuksellisen rennon edustustyylin. Hänellä oli yllään Giambattista Vallin H&M-ketjulle suunnittelema muodikas, tummasävyinen tyllileninki.

Tyylin täydensi nuorison keskuudessa trendikäs takkivalinta, nimittäin suloisen pörröinen bomber-mallinen takki.

Danielilla oli yllään klassisen tyylikäs tummansininen kaksirivinen takki ja housut.

Kuvituskuva

Kruununprinsessa suosii tyylissään usein ruotsalaisketju H&M:n vaatteita. Virallisissa edustustilaisuuksissa hänen tyylinsä on kuitenkin yleensä ajattomampi ja hillitympi.

Yleensä Victorian tyyli on paljon hillitympi. Kuvassa Victoria Japanin keisari Naruhiton kruunajaisseremoniassa lokakuussa.

Yleensä Victorian tyyli on paljon hillitympi. Kuvassa Victoria Japanin keisari Naruhiton kruunajaisseremoniassa lokakuussa.

Victorialla on käynnissä todella kiireinen syksy töiden parissa.

Hän teki keskiviikkona täyden työpäivän Tukholmassa Kuninkaanlinnassa vain tunteja ennen Lontooseen kiirehtimistä. Tukholmassa hänellä oli yllään napakka tummanvihreä housupuku ja valkoinen kauluspaita.

Tukholmassa järjestetään paraikaa Global Child Forum -niminen tapahtuma, johon Victoria otti osaa. Svensk Damtidning -lehti kertoo, että tapahtumassa käsiteltiin asiantuntijoiden puheenvuorojen kautta sitä, miten tekoäly voisi tulevaisuudessa auttaa torjumaan lapsiin kohdistuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä.

Lapset ovat lähellä Victorian sydäntä. Hänellä ja prinssi Danielilla on yhdessä kaksi lasta, 7-vuotias Estelle ja 3-vuotias Oscar. Svensk Damtidning kertoi lokakuussa, että nelihenkinen perhe vietti yhdessä viikon mittaisen syysloman.

Victoria on usein kertonut, että he nauttivat suuresti ulkoilusta koko perheen voimin. Hovi julkaisi lasten syysloman vietosta suloisia kuvia ja videoita virallisella Instagram-tilillään. Yllä näkyvällä videolla pieni Oscar potkii kovaa vauhtia eteenpäin lasten harjoittelupyörällä, jossa ei ole polkimia.