Prinssi William vietti vaimonsa kanssa harvinaista treffi-iltaa – herttuatar Catherine valitsi ylleen tyrmäävän pitsiluomuksen - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Prinssi William vietti vaimonsa kanssa harvinaista treffi-iltaa – herttuatar Catherine valitsi ylleen tyrmäävän pitsiluomuksen

Julkaistu: 19.11.2019 20:19

Cambridgen herttuatar suosi huippumuotia ja pukeutui illanviettoon Alexander McQueenin tyköistuvaan luomukseen.

Prinssi William ja herttuatar Catherine viettivät maanantaina iltaa teatterissa. Cambridgen herttuapari osallistui vuotuiseen Royal Variety Charity -teatteriesitykseen Palladium-teatterissa, Lontoossa.

People-lehden mukaan William ja Catherine saapuivat tapahtumaan kahdestaan, sillä parin kolme lasta, 6-vuotias prinssi George, 4-vuotias prinsessa Charlotte ja 1-vuotias prinssi Louis oli jätetty kotiin. Pariskunta rupatteli ennen teatteriesitystä Maija Poppanen -musikaalin tähtien kanssa ja kertoi, että lapset olivat hinkuneet mukaan treffi-iltaan.

Herttuatar Catherine kuitenkin paljasti, että hän oli selittänyt jälkikasvulleen, etteivät he voineet valvoa niin myöhään koulupäivänä.

Catherine saapui maanantaiseen esitykseen pitsisessä iltapuvussa, jonka oli suunnitellut Alexander McQueen. Huippusuunnittelija loihti myös herttuattaren hääpuvun. Prinssi William puolestaan näytti huolitellulta tummassa puvussaan ja klassisessa rusetissa.

Teatteritapahtumassa kerättiin rahaa sadoille viihdealan esiintyjille ympäri Britanniaa, jotka tarvitsevat tukea ikääntyessään, sairastuessaan tai kokiessaan muuten vastoinkäymisiä. Kuningatar Elisabet toimii tapahtuman suojelijana ja kuninkaallisen perheen jäsenet osallistuvat siihen vuosittain.

Tämän vuoden hyväntekeväisyysesitys sisälsi otteita useammasta näytelmästä ja tilaisuudessa esiintyi muun muassa Robbie Williams.

Peoplen mukaan tilaisuuden juonsivat koomikot Rob Beckett ja Ramesh Ranganathan, jotka totesivat leikkisästi prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen olevan treffeillä. Kameran kuvatessa nauravaa paria kuninkaallisessa aitiossa, nyökkäili William.

Koomikot vitsailivat, että parilla oli lastenvahti puoleen yöhön tai yhteen saakka, ja että ”olisi ylimääräisen 20 punnan arvoista viipyä tunti pidempään”.

Herttuapari purskahti nauruun myös silloin, kun kolmen lapsen isä Ranganathan vitsaili, että he ajattelivat varmasti hyvin samalla tavalla kuin hän. Koomikko sanoi, että kun William ja Catherine näkevät kolmen lapsensa juoksevan makuuhuoneeseensa aamuisin, ajattelevat he varmasti ”Miksi teimme näin?”.

Viime vuonna kuninkaalliseen teatteritapahtumaan osallistuivat prinssi Harry ja herttuatar Meghan. Tänä vuonna he pitävät kuitenkin kuusi viikkoa vapaata kuninkaallisista edustustehtävistä ja matkustavat Kaliforniaan Meghanin äidin, Doria Raglandin luo.