Herttuatar Meghanin Archie-pienokainen pääsi päiväkerhoon – prinssi Harry heitti esikoisestaan heti nasevan vitsin - Kuninkaalliset - Ilta-Sanomat

Herttuatar Meghanin Archie-pienokainen pääsi päiväkerhoon – prinssi Harry heitti esikoisestaan heti nasevan vitsin

Kuvituskuva
Julkaistu: 17.11. 15:31

Herttuatar Meghan on vienyt Archieta päiväkerhoon jo lokakuussa, mutta nyt myös prinssi Harry pääsi saattamaan poikansa ensimmäistä kertaa.

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin esikoispoika Archie on jo puolivuotias potra poika.

Lokakuussa Archie kävi äitinsä kanssa Windsorissa sijaitsevassa päiväkerhossa, ja tällä viikolla olikin sitten Harryn hoitovuoro.

Useiden brittimedioiden mukaan Harry vei poikansa päiväkerhoon nyt ensimmäistä kertaa.

Express-lehden mukaan Archie oli saanut heti uusia ystäviä, sillä poikaa leikitettiin yhdessä kahden muun punatukkaisen vauvan kanssa.

– Punapäät pitävät yhtä, Harry oli naureskellut muille vanhemmille.

Siitä brittimedioilla ei ole tietoa, kuinka usein Archie on käynyt päiväkerhossa, mutta herttuatar Meghan paljasti ensimmäisen kerhokerran jälkeen, että Archie oli todella nauttinut olostaan. Meghan kertoi tilanteesta 11-vuotiaalle Millylle ja hänen Angela-äidilleen lokakuun puolessa välissä järjestetyssä Wellchild Awards -gaalassa.

– Hänellä oli todella hauskaa. Hän rakasti sitä, kaksikko kertoi Meghanin sanoneen heille.

– Meghan kertoi vieneensä hänet aiemmin tänään vauvakurssille ja hän sanoi, että heillä oli todella hauskaa yhdessä.

Kuvituskuva

Nyt Archieta ei sitten hetkeen varmaan nähdäkään päiväkerhossa, sillä prinssi Harry, herttuatar Meghan ja Arcie suuntaavat pian Yhdysvaltoihin.

He jättävät kuningatar Elisabetin jouluperinteet väliin ja suuntaavat Kaliforniaan herttuatar Meghanin äidin Doria Raglandin luo.

– Koska he ovat viettäneet kaksi viimeistä joulua Sandringhamissa, heidän korkeutensa tulevat viettämään loman tänä vuonna tuoreena perheenä herttuattaren äidin Doria Raglandin luona, hovi tiedotti The Mirrorin mukaan aiemmin tällä viikolla.

– Tämä päätös on linjassa kuninkaallisen perheen jäsenten aiempien päätösten kanssa ja heillä on hänen majesteettiinsa kuningattaren tuki, hovin edustaja jatkoi.

Hovi ei ole toistaiseksi paljastanut, milloin Meghan, Harry ja Archie matkustavat Yhdysvaltoihin.

– Turvallisuussyistä emme tällä hetkellä paljasta lisätietoja heidän aikatauluistaan, hovin edustaja totesi.

Kuvituskuva